Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ο Βατούτιν ξεκαθάρισε ότι ο Τζέιμς δεν γυρίσει λόγω Ιτούδη

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ο Βατούτιν ξεκαθάρισε ότι ο Τζέιμς δεν γυρίσει λόγω Ιτούδη

james cska

Ο Αντρέι Βατούτιν δήλωσε ότι ο Μάικ Τζέιμς δεν πρόκειται να επιστρέψει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας εξαιτίας του Δημήτρη Ιτούδη.

Ο Έλληνας τεχνικός και ο Μάικ Τζέιμς δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά την φετινή σεζόν στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και οι έντονες διαμάχες τους, οδήγησαν εν τέλη τον Αμερικανό γκαρντ να φύγει από την ρωσική ομάδα.

Ο Τζέιμς επέστρεψε στην πατρίδα του και στο NBA, εκμεταλλευόμενος με τον καλύτερο τρόπο την ευκαιρία που του έδωσαν οι Μπρούκλιν Νετς, με στόχο του πλέον την κατάκτηση του δαχτυλιδιού.

Η ΤΣΣΚΑ είχε αφήσει πριν από λίγες εβδομάδες τον παίκτη να φύγει για να πάει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, με τον όρο να επιστρέψει το ερχόμενο καλοκαίρι καθώς έχει τριετές συμβόλαιο με τους Ρώσους, όπου λαμβάνει 2 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Ωστόσο, σε περίπτωση που Δημήτρης Ιτούδης παρέμενε στον πάγκο του συλλόγου, όπως και έγινε τελικά τη Δευτέρα (17/5) με την επέκταση του συμβολαίου του, ότι Τζέιμς δεν θα είχε μέλλον στη Μόσχα.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Αντρέι Βατούτιν, παραχώρησε δηλώσεις στο «MatchTV» και ανέφερε και επίσημα αυτό που σε όλους είναι γνωστό ότι δηλαδή πως με τον Ιτούδη στον πάγκο δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσει ο Τζέιμς. Τα λόγια τους ήταν ακριβώς: «Είναι ξεκάθαρο πως όσο είναι ο Ιτούδης μαζί μας, δεν μπορούμε να έχουμε τον Μάικ Τζέιμς».

Οι δύο πλευρές έχουν ήδη αρχίσει να ψάχνουν τρόπο να “σπάσει” το συμβόλαιο, για την οριστική αποχώρηση του 31χρονου γκαρντ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…