Κεντρική Ιωνικός Νίκαιας BC Τσίκληρας: «Κερδίσαμε το σεβασμό, πάμε για καλύτερα πράγματα»

Τσίκληρας: «Κερδίσαμε το σεβασμό, πάμε για καλύτερα πράγματα»

Τσίκληρας

Ο Ιωνικός ολοκλήρωσε την παρουσία του στο πρωτάθλημα της φετινής σεζόν. Ο προπονητής της ομάδας, Άγγελος Τσίκληρας, σημείωσε ότι η ομάδα του κατάφερε να κερδίσει φέτος τον σεβασμό, ενώ τόνισε ότι πάνε για τα καλύτερα τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά:

«Σήμερα ολοκληρώθηκε για εμάς μία πολύ καλή και σημαντική σεζόν. Ξέραμε ότι στα play-offs θα αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Προσπαθήσαμε, όπως στο πρώτο ματς, να είμαστε ανταγωνιστικοί, να απολαύσουμε το παιχνίδι και να δώσουμε ευκαιρίες στα παιδιά. Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω δημόσια όλα τα παιδιά.

Δυστυχώς, έλειπε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης σε αυτά τα δύο ματς, αλλά τον είχαμε στο μυαλό μας και παίξαμε και γι’ αυτόν. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που έδωσαν τον εαυτό τους κι ήταν όλη μέρα στο γήπεδο, το staff, τη διοίκηση και όλους όσοι βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια. Η είσοδος στα play-offs ήταν από τα πιο σημαντικά επιτεύγματα του Ιωνικοού Hellenic. Θεωρώ ότι κερδίσαμε το σεβασμό. Πιστεύω ότι την επόμενη χρονιά θα δούμε ακόμη καλύτερα πράγματα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας BC

Δειτε επισης

Νέα εποχή για τον Ιωνικό Νίκαιας – Ξεκινάει από την ΕΣΚΑΝΑ

Ο Ιωνικός Νίκαιας γυρίζει σελίδα και θα ξεκινήσει από το «μηδέν» για να επιστρέψει εκεί πο…