Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Τρομάζει η προεπιλογή του Καναδά με 14 ΝΒΑers

Τρομάζει η προεπιλογή του Καναδά με 14 ΝΒΑers

wiggins andrew12803 scaled

Ίλιγγο προκαλεί η προεπιλογή της αντιπάλου της Εθνικής μας και οικοδέσποινα του Προολυμπιακού τουρνουά, Εθνικής ομάδας του Καναδά. Είναι προφανές ότι η ομάδα της Αμερικανικής Ηπείρου θέλει πάση θυσία  την πρόκριση στους Ολυμπιακούς, και ως εκ τούτου ο Νικ Νερς έχει καλέσει όλα τα μεγάλα ονόματα που έχει στην διάθεση της.

Μοναδική απουσία θα είναι αυτή του Τζαμάλ Μάρεϊ, ο οποίος είναι τραυματίας και δεν μπορεί να αγωνιστεί. Πάραυτα στο σύνολο των 21 παικτών που κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό του Καναδά οι 14 προέρχονται από το ΝΒΑ, με τα ονόματα των Αντρίου Ουίγκινς, Αρ Τζέι Μπάρετ και Ντουάιτ Πάουελ να ξεχωρίζουν.

Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του Νικ Νερς: Κάιλ Αλεξάντερ (Φουενλαμπράδα), Νίκελ Αλεξάντερ-Ουόκερ (Πέλικανς), Αρ Τζέι Μπάρετ (Νικς), Τρέι ΜπελΧάινς (Κράιλσχαϊμ), Άντονι ΜπένετΚεμ Μπιρτς (Ράπτορς), Οσέι Μπρίσετ (Πέισερς), Ντίλον Μπρουκς (Γκρίζλις), Μπράντον Κλαρκ (Γκρίζλις), Άαρον Ντούρνεκαμπ (Τενερίφη), Λούτζεντ Ντορτ (Θάντερ), Μέλβιν Ετζίμ (Μπούντουτσνοστ), Κόρι Τζόζεφ (Πίστονς), Τρέι Λάιλς (Σπερς), Μάικαλ Μούλντερ (Ουόριορς), Άντριου Νίκολσον (Φουτζιάν), Άντριου Νέμπχαρτ (Γκονζάγκα), Κέλι Όλινικ (Ρόκετς), Ντουάιτ Πάουελ (Μάβερικς), Τρίσταν Τόμπσον (Σέλτικς) και Άντριου Ουίγκινς (Ουόριορς).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…