Κεντρική Γυναίκες Σταμολάμπρου: «Καταπληκτικό παιχνίδι, έλειπαν τέτοια ματς»

Σταμολάμπρου: «Καταπληκτικό παιχνίδι, έλειπαν τέτοια ματς»

Α1 Γυναικών ντέρμπι

Ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για τους τελικούς της Α1 γυναικών και πλέον χρειάζεται ακόμα μια νίκη στα επόμενα δύο παιχνίδια για να πάρει τον τίτλο. Οι Ερυθρόλευκες Άννα – Νίκη Σταμολάμπρου και Στέφανι Κόστοβιτς σε δηλώσεις τους αναφέρθηκαν στο παιχνίδι με την πρώτη να τονίζει ότι έλλειπαν τέτοια ματς από την Α1 γυναικών και την δεύτερη να αποδίδει την νίκη στο καθαρό μυαλό.

Αναλυτικά:

Άννα Νίκη Σταμολάμπρου: «Ένα καταπληκτικό παιχνίδι που έσπαγε καρδιές. Δεν περίμενα κάτι λιγότερο και οι δυο ομάδες το ήθελαν πάρα πολύ. Έλειπαν τέτοια ματς από την Α1 γυναικών. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου. συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Αυτό που κρατάω είναι η ψυχή και το πάθος που βγάλαμε μέχρι το τέλος. Μένει ακόμα ένα παιχνίδι που για εμάς θα κρίνει τον τίτλο. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή, είμαστε στο 2-1, αυτός ήταν ο στόχος από την αρχή, ελπίζω η σειρά να τελειώσει την Κυριακή, θα τα δώσουμε όλα εκεί. Σήμερα θα ξεκουραστούμε, η χαρά τελείωσε, κερδίσαμε το ματς, μέσα τα κεφάλια από αύριο και συνεχίζουμε τη δουλειά. Μακάρι να συνεχίζουν να υπάρχουν παιχνίδια σαν το σημερινό».

Στέφανι Κόστοβιτς: «Και οι δυο ομάδες είχαν καρδιά και δύναμη αλλά εμείς για μια ακόμα φορά είχαμε το καθαρό μυαλό να πάρουμε την νίκη. Είναι η τρίτη μου χρονιά στην Ελλάδα, ξεκίνησα από τον Αθηναϊκό, έφτασα στον Ολυμπιακό, είχα πει στις πρώτες μου δηλώσεις πως στόχος μου είναι να κατακτήσω ένα πρωτάθλημα, και αυτό μπορούμε να το πετύχουμε με την επόμενη νίκη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Η Όλγα και η Πέλυ οδήγησαν τον Άρη Χολαργού σε άνοδο στην Α2

Πρωταθλήτριες στην Α’ ΕΣΚΑ γυναικών η Όλγα Χατζηνικολάου και η Πελαγία Παπαμιχαήλ. Μ…