Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ο Μπιτς εξηγεί πως θα έρθουν οι νίκες με την ΑΕΚ

Ο Μπιτς εξηγεί πως θα έρθουν οι νίκες με την ΑΕΚ

beech scaled

Ο ΠΑΟΚ αύριο (11/5) επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά από δύο εβδομάδες αντιμετωπίζοντας την ΑΕΚ στο πρώτο παιχνίδι της σειράς και ο Μπο Μπιτς αναλύει τα «πρέπει» του ΠΑΟΚ για να έρθουν οι πολυπόθητες νίκες. Παράλληλα, ο παίκτης του ΠΑΟΚ σχολιάζει το άνοιγμα της εστίασης καθώς και το δείπνο που τους έκανε ο Άρης Λυκογιάννης.

Αναλυτικά

Πρώτος γύρος των πλέι-οφ

11/5/2021, εναντίον ΑΕΚ

Είμαστε και πάλι εδώ. Ήρθε η ώρα των πλέι-οφ, ας το έχετε στο μυαλό σας!!! Υπάρχει κάτι περισσότερο που πρέπει να ειπωθεί; Νομίζω πως όχι!

Είναι η καλύτερη εποχή της σεζόν. Πλέι-οφ. Όλη η σκληρή δουλειά που ξεκίνησε από τον Αύγουστο όταν είχαμε την πρώτη μας προπόνηση μέχρι και τώρα, την ημέρα πριν από τον προημιτελικό αγώνα εναντίον της ΑΕΚ.

Πολλά έχουν συμβεί στη διάρκεια της σεζόν. Μερικά από τα οποία είναι τυπικά, κάποια άλλα όμως και λόγω του Covid-19 δεν ήταν! Όμως, κανένα από αυτά δεν έχει σημασία, καθώς η ομάδα που θα κερδίσει 2 παιχνίδια θα προχωρήσει στο Final 4.

Αυτό που είναι το μόνο στο οποίο πρέπει να επικεντρωθούμε, είναι να κερδίσουμε 2 παιχνίδια. Δεν θα είναι εύκολο καθώς δεν έχουμε νικήσει την ΑΕΚ ακόμα αυτή τη σεζόν, αν και είχαμε κάποια κλειστά παιχνίδια! Για να προσπαθήσουμε να κάνουμε  αυτές τις νίκες εναντίον της ΑΕΚ, θα πρέπει να είμαστε εξαιρετικοί και για τα 40 λεπτά κάθε παιχνιδιού. Είναι πολύ έμπειροι και ταλαντούχοι, οπότε ξέρουμε ότι δεν θα κάνουν πολλά λάθη. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε εξίσου αποτελεσματικοί για να μην τους δώσουμε εύκολα καλάθια.

Έχει περάσει αρκετός καιρός από το τελευταίο παιχνίδι και περίπου δύο εβδομάδες από το τελευταίο μας blog! Όπως γνωρίζουν οι Έλληνες αναγνώστες μου, άνοιξαν ξανά εστιατόρια και καταστήματα μόλις την περασμένη εβδομάδα! Μοιάζουν να είναι φυσιολογικά και πάλι τα πράγματα, βέβαια όλοι φορούν μάσκες, αλλά δεν μπορώ να παραπονεθώ. Απλά χαίρομαι που όλοι μπορούμε να βγούμε έξω, να φάμε και να απολαύσουμε ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα στην Ελλάδα δίπλα στη θάλασσα.

Είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα δείπνο, όλη η ομάδα, αυτήν την εβδομάδα. Είναι εκείνες οι στιγμές που δεν είχαμε την δυνατότητα να απολαύσουμε όλη τη σεζόν. Να τρώμε και να μιλάμε, να γνωριστούμε καλύτερα και έξω από το γήπεδο, κάτι που φέρνει πάντα τις ομάδες ακόμη πιο κοντά.

Μόλις χθες το βράδυ, μερικοί από εμάς πήγαμε σε ένα εστιατόριο κοντά στη θάλασσα και απολαύσαμε υπέροχα θαλασσινά.

Περάσαμε πολύ ωραία, σαν φίλοι και για αυτό έστειλα μερικές φωτογραφίες στην Emma, η οποία δεν θα ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένη για να δοκιμάσει αν ήταν εδώ. Αυτή ήταν μακράν η καλύτερη στιγμή της τελευταίας εβδομάδας. Με την Ελλάδα «ανοιχτή» και τη δυνατότητα να συναντηθούμε με τα παιδιά και πάλι και εκτός γηπέδου!

manolo

Υ.Γ. Αυτή είναι μία φωτογραφία του Μανώλη, που τρώει παγωτό, την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι ήμασταν τόσο γεμάτοι που δεν μπορούσαμε να φάμε άλλο!

Ξέρετε ποια είναι η συμφωνία μας και ελπίζω να τα πούμε την επόμενη φορά στο Final4. #BeechBlog

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…