Κεντρική Γ' Εθνική Μίλωνας: Αποσύρθηκε ο Ψυλέας

Μίλωνας: Αποσύρθηκε ο Ψυλέας

nikos psileas milon

Μετά από κάτι λιγότερο από τρεις δεκαετίες στα παρκέ, ο Νίκος Ψυλέας ανακοίνωσε μέσα από τα social media του ότι σταματάει το μπάσκετ. Ο πολύπειρος παίκτης, ο οποίος τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιστός στον Μίλωνα ευχαρίστησε όλες τις ομάδες της μακριάς καριέρας του και το μπάσκετ συνολικά για όσα του δίδαξε όλα αυτά τα χρόνια.

Αναλυτικά:

«Και κάπου εδώ έφτασε και η δικη μου σειρά στον τερματικό σταθμό. Μετα απο δυόμισι δεκαετίες σχεδόν σταματώ αυτό το μαγικο παιχνίδι που λέγεται ΜΠΑΣΚΕΤ γεμάτος ,ευτυχισμένος ,χαρούμενος και το κυριότερο υγιής χωρίς κανέναν μεγάλο τραυματισμό…Το σημαντικότερο όμως για εμένα -πέρα από τις νίκες, ανόδους ,πόντους κλπ- είναι ότι ΟΛΟΥΣ μπορούσα και θα μπορώ να τους κοιτώ στα μάτια με το κεφάλι ψηλά.

Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες που αγωνίστηκα ΗΛΥΣΙΑΚΟ(1ετος)..ΛΑΥΡΙΟ(7ετη)..ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(1ετος)..ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ(3ετη)..ΜΑΝΔΡΑΙΚΟ(2ετη)..Και τέλος τον ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ(15+ έτη) που εκτός από Αθλητή με μεγάλωσε από μικρό παιδί και με γαλούχησε με αξίες και ιδανικά που με συντροφεύουν σε όλη μου τη ζωή εντός και εκτός γηπέδων.

ΗΜΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΑΣ

Ψυλεας Νίκος
#15»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Ηλιούπολη: Τέλος ο Μάνος (pic)

Δεν συνεχίζει ο Μάνος στον πάγκο της Ηλιούπολης Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Ηλιούπο…