Κεντρική NBA Λέικερς: «Ανέβασαν» στο STAPLES Center το banner του πρωταθλήματος (vids)
NBA

Λέικερς: «Ανέβασαν» στο STAPLES Center το banner του πρωταθλήματος (vids)

Screenshot 5 2

Οι Λος Άντζελες Λέικερς ύστερα από μία εξαιρετική σεζόν πέρσι κατάφεραν να επιστρέψουν στην κορυφή του ΝΒΑ. Πριν το παιχνίδι με τους Χιούστον Ρόκετς, οι λιμνανθρώποι έκαναν τα αποκαλυπτήρια του banner για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, το οποίο θα κοσμεί την οροφή του STAPLES Center.

Οι Λος Άντζες Λέικερς δεν είχαν προχωρήσει τόσο καιρό σ΄αυτήν την κίνηση, καθώς ήθελαν να το κάνουν με τον κόσμο παρών. Όπως δήλωσε η ιδιοκτήτρια της ομάδας, Τζίνι Μπας: «Περιμέναμε μέχρι αυτή τη στιγμή γιατί τα banners είναι για τους φιλάθλους μας. Είναι πολύ όμορφο να σας ακούμε και πάλι κοντά μας και να είμαι ξανά μια οικογένεια».

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πήρε τον λόγο και σημείωσε: «Εκ μέρους των συμπαικτών μου, του προπονητικού σταφ, δεν θα ανεβάζαμε αυτό το banner στην οροφή του γηπέδου χωρίς εσάς δίπλα μας. Είχαμε πει ότι δεν θα κάναμε τα αποκαλυπτήρια εάν και εφόσον δεν υπήρχαν κάποιοι από εσάς κοντά μας. Αυτή είναι η στιγμή σας. Εμείς είχαμε τη δική μας βραδιά με τα δαχτυλίδια όπου και πάλι σας θέλαμε κοντά μας. Σας αγαπάμε. Και η προσπάθεια για το back to back ξεκινάει σε μια εβδομάδα».

https://www.youtube.com/watch?v=smZITDLpCjw&feature=emb_title

Ο Άντονι Ντέιβις, που ήταν από τους πρωταγωνιστές στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, πρόσθεσε: Ααν δεν υπήρχατε εσείς ίσως να μην μπορούσαμε να σηκώσουμε το λάβαρο στο γήπεδο και ούτε να υπάρχει και αυτό το τρόπαιο δίπλα μου. Όπως λέει και ο Λεμπρόν, ας προσπαθήσουμε για το repeat».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…