Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Κάρτερ: «Δεν ανταποκριθήκαμε όταν το πήρε πάνω του ο Μέικον»

Κάρτερ: «Δεν ανταποκριθήκαμε όταν το πήρε πάνω του ο Μέικον»

καρτερ carter 820x490 1 jpg

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κάνει το μπρέικ στο ΟΑΚΑ χάνοντας από την ΑΕΚ του βιονικού Ντάριλ Μέικον στο πρώτο παιχνίδι της σειράς. Ο Τζος Κάρτερ μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στους παράγοντες που οδήγησαν στην ήττα και έδωσε το σύνθημα για το 1-1 στην Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Νωρίς το πρωί και λίγο προτού η αποστολή του ΠΑΟΚ πάρει το δρόμο της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη, ο Josh Carter έριχνε μία ματιά στο χθεσινό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Ο ΠΑΟΚ έχασε μία σπουδαία ευκαιρία για να κάνει το break και ο Αμερικανός φόργουορντ, προσπαθούσε να εντοπίσει τα λάθη που έγιναν στα κρίσιμα σημεία του αγώνα, αλλά και την δική του απόδοση, από την οποία δεν έμεινε ικανοποιημένος.

«Πάντα βλέπω τα παιχνίδια μας, συνήθως το ίδιο βράδυ. Σήμερα το πρωί είχα τη δυνατότητα να το δω και το κάνω για να βρω τα λάθη που έκανα, αλλά και τα σημεία στα οποία θα πρέπει να γίνω καλύτερος, τόσο εγώ, όσο και η ομάδα μου», εξήγησε ο Josh Carter και προσπάθησε να βρει τι έφταιξε και ο ΠΑΟΚ, που για 34 λεπτά ήταν μέσα στο παιχνίδι, ηττήθηκε από την ΑΕΚ. «Είναι απλά αυτά που έγιναν στο τέλος του αγώνα. Ένας παίκτης ηγήθηκε της προσπάθειας που έκανε ο αντίπαλος, πήρε πρωτοβουλίες και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη. Δυστυχώς ο Macon πήρε το παιχνίδι στα χέρια του και στο ίδιο χρονικό σημείο εμείς δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε ούτε στο αμυντικό, ούτε όμως και στο επιθετικό κομμάτι».

Η αποστολή του ΠΑΟΚ επιστρέφει σήμερα το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη και ο χρόνος μέχρι το επόμενο παιχνίδι, που θα διεξαχθεί το βράδυ της Πέμπτης (13/5 στις 20:00) είναι ελάχιστος. «Είναι πολύ σημαντικό να ξεχάσουμε αμέσως τον πρώτο αγώνα και να επικεντρώσουμε το ενδιαφέρον μας στο δεύτερο παιχνίδι», λέει ο έμπειρος Josh Carter και εξηγεί τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να επιστρέψει και πάλι στην Αθήνα για ένα τρίτο αγώνα: «Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι κάποιοι παίκτες, όπως εγώ, δεν παίξαμε όσο καλά χρειαζόταν ώστε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα όπως η ΑΕΚ. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να συνεχίσουμε για τον δεύτερο αγώνα με τη σωστή νοοτροπία και να πιστέψουμε ότι θα παίξουμε καλά για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…