Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ιτούδης: «Να είναι το τελευταίο Final 4 χωρίς οπαδούς»

Ιτούδης: «Να είναι το τελευταίο Final 4 χωρίς οπαδούς»

dimitris itoudis cska moscow final four cologne 2021 eb20 scaled

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας βρέθηκε σε ακόμα ένα Final 4 ωστόσο δεν κατάφερε ούτε να περάσει στον τελικό ούτε να πάρει το τρόπαιο και ο Δημήτρης Ιτούδης σε δηλώσεις του εξέφρασε την πικρία του με την έκβαση του ημιτελικού. Παράλληλα, ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ αναφέρθηκε στην απουσία οπαδών και ευχήθηκε να είναι η τελευταία φορά που γίνεται Final 4 χωρίς κόσμο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης:

«Προφανώς μας αφήνει μια πικρή γεύση το Final Four. Ήρθαμε εδώ, όπως κάθε ομάδα, για να κερδίσουμε το τρόπαιο. Αυτός είναι ο στόχος. Ο ημιτελικός είναι ένας τελικός, ο οποίος αποφασίστηκε από μερικές μικρές λεπτομέρειες. Ο μικρός τελικός είναι μια διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί με υπερηφάνεια και επαγγελματισμό. Και αυτό κάναμε. Όσον αφορά το παιχνίδι, το Μιλάνο ήταν καλύτερο.

Ανοίξαμε το παιχνίδι αρκετά καλά. Το 6/26 από το τρίποντο μας έπληξε πολύ. Αφήνει μια πικρή γεύση, αλλά πιστεύω ακράδαντα ότι αυτή είναι μια ομάδα υπέροχων χαρακτήρων και θα πάρουμε κάτι θετικό από αυτό το Final Four πώς γίναμε μια ομάδα, μια ομάδα ισχυρών πιστών. Τα πράγματα δεν πήγαν καλά στα αποτελέσματα, αλλά η προετοιμασία για την επόμενη σεζόν ξεκινά τώρα. Και ελπίζω ότι είναι το τελευταίο Final Four που παίζουμε χωρίς οπαδούς» ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός της ΤΣΣΚΑ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…