Κεντρική Γυναίκες Φήμες για αναβολή του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Φήμες για αναβολή του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

oly panathinaikos scaled

Δεν είναι καθόλου βέβαιο αν θα διεξαχθούν ομαλά οι τελικοί του πρωταθλήματος, μέχρι να υπάρξει απόφαση από την ΚΕΔ για το εκπρόθεσμο ή μη καλάθι του Παναθηναϊκού στον πρώτο τελικό.

Μεγάλος ντόρος έχει υπάρξει τις τελευταίες ώρες με όσα συνέβησαν στην τελευταία φάση του πρώτου τελικού της Α1 μπάσκετ των γυναικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Οι «πράσινοι» θεωρούν ότι το καλάθι της Ριντ στο τέλος με το οποίο ισοφάριζε σε 72-72 είναι εμπρόθεσμο, ενώ οι διαιτητές αποφάσισαν ότι τελικά δεν είναι έτσι.

Μάλιστα, το διαιτητικό τρίο χρειάστηκε να παρακολουθήσει τη μετάδοση της αναμέτρησης από το κανάλι του Ολυμπιακού στο youtube προκειμένου να δει το ριπλέι της φάσης. Μετά το τέλος του ματς λοιπόν η πλευρά των «πρασίνων» κατέθεσε ένσταση για την συγκεκριμένη φάση, με την υπόθεση πλέον να πηγαίνει για όργανα της ΚΕΔ.

Πλέον όλοι περιμένουν την απόφαση όχι μόνο για να δουν τι θα γίνει με τον πρώτο τελικό. Αλλά και με τους υπόλοιπους. Τις τελευταίες ώρες υπάρχουν φήμες για αναβολή προκειμένου να έχει υπάρξει μια τελεσίδικη απόφαση. Μιας και να θυμίσουμε ότι στη συνέχεια θα έχουν τη δυνατότητα να ασκήσουν έφεση και οι δύο πλευρές.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Η Λόρεν Μανίς MVP της 20ης αγωνιστικής

Ο Λόρεν Μανίς πολυτιμότερη της 20ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η Λόρεν Μανίς παίκτρια τη…