Κεντρική Διεθνή Ερυθρός Αστέρας – Μπουντούτσνοστ 82-78: «Ερυθρόλευκο» βήμα Ευρωλίγκας

Ερυθρός Αστέρας – Μπουντούτσνοστ 82-78: «Ερυθρόλευκο» βήμα Ευρωλίγκας

erythros 1 scaled

Το πρώτο βήμα για την συμμετοχή του στην Ευρωλίγκα της σεζόν που έρχεται καθώς και στην κατάκτηση της Αδριατικής λίγκας έκανε ο Ερυθρός Αστέρας. Η ομάδα του Ράντονιτς επικράτησε με 82-78 της Μπουντούτσνοστ στον πρώτο τελικό που διεξήχθη στο Aleksandar Nikolic Hall.

Ο Ερυθρός Αστέρας μετά από μια απόλυτα ισορροπημένη πρώτη περίοδο (20-20) ανέβασε στροφές στην δεύτερη και τρίτη περίοδο, καταφέρνοντας να μπει στην τέταρτη με αέρα 8 πόντων (63-55). Εκεί έφτασε μέχρι και στο +15 (70-55) και παρά την αντεπίθεση των Μαυροβούνιων άντεξε μέχρι το τέλος και πήρε την νίκη.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Τζόρνταν Λόιντ, ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι με 23 πόντους, έχοντας παράλληλα και 6 ριμπάουντ και πέντε ασίστ. Στους 23 σταμάτησε και ο Όγκνιεν Ντόμπριτς, με τον Νταβίντοβατς να είναι επίσης διψήφιος με 10 πόντους.

Για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Γουίλι Ριντ, ο οποίος ήταν πρώτος σκόρερ του αγώνα με 26 πόντους, έχοντας και 10 ριμπάουντ. «Διπλός» ήταν και ο Ιβάνοβιτς, ο οποίος είχε 16 πόντους και μοίρασε 10 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 20-20, 44-38, 63-55, 82-78.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…