Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Επίθεση με βιτριόλι: «Έλιωσαν ακόμα και οι τοίχοι, η Ιωάννα δεν μπορεί να βγει στο φως»

Επίθεση με βιτριόλι: «Έλιωσαν ακόμα και οι τοίχοι, η Ιωάννα δεν μπορεί να βγει στο φως»

vitrioli iwanna 768x490 1 jpg

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε πριν περίπου ένα χρόνο η Ιωάννα δίνει ο δικηγόρος της.

Δραματική είναι η περιγραφή του δικηγόρου Απόστολου Λύτρα για την κατάσταση της εντολέως του, Ιωάννας, που πριν περίπου ένα χρόνο δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι.

«Η Ιωάννα είναι μόνιμα στο σπίτι και δεν μπορεί να βγει στο φως» δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Λύτρας, ο οποίος μίλησε για την κατηγορία που απαγγέλεται πλέον στην κατηγορούμενη για απόπειρα ανθρωποτκονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

«Είχε ισχυριστεί ότι δεν ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα, αλλά να της κάνει απλά ζημίες, αλλά το βούλευμα αναφέρεται σε τόσο μεγάλη ποσότητα, που λιώσανε οι τοίχοι όπου ακούμπησε το υγρό με αποτέλεσμα να έχει συμβεί αυτή η βλάβη στην κοπέλα».

Ο ίδιος σημείωσε: «με τη βλάβη που έχει η Ιωάννα είναι πάρα πολύ δύσκολο να επανέλθει… Το ένα της αυτί έχει εξαφανιστεί, το μάτι της έχει πρόβλημα, κυκλοφορεί μόνιμα με μάσκα, δεν κάνει να εκτεθεί στο φως γιατί πονάει πάρα πολύ, έχει κάνει ήδη 8 χειρουργεία και πρόκειται να κάνει πάρα πολλά ακόμα.

Oι πληροφορίες που έχουμε είναι ότι θα κάνει άλλα 10 χειρουργεία. Ένα νέο κορίτσι κλεισμένο μες στο σπίτι, με αφόρητους πόνους, να μην μπορεί να κυκλοφορήσει σχεδόν ένα χρόνο μετά. Την παρακολουθούσε, είχε βάλει GPS, είχε κάνει πρόβα του εγκλήματος, είχε πακιστανικό τηλέφωνο για να μην την εντοπίσουν, είχε μεταμφιεστεί… Ούτε σε ταινία. Δεν εργάζεται, δεν πληρώνεται, και είναι ένα κορίτσι με ελάχιστα χρήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά όπως μεταφέρουν τα dikaiologitika.gr.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…