Κεντρική Basket League Άρης Ελληνιάδης: «Προσδοκούμε την ανάσταση του Αυτοκράτορα που θα γίνει με το λύσιμο των BAN»

Ελληνιάδης: «Προσδοκούμε την ανάσταση του Αυτοκράτορα που θα γίνει με το λύσιμο των BAN»

ELLINIADIS e1557832936355

Ο Σταύρος Ελληνιάδης με ανάρτηση του στα social media έκανε έναν μικρό απολογισμό της χρονιάς για τον Άρη και έθεσε τους στόχους για το μέλλον. Συγκεκριμένα, αναφορικά με το μέλλον τόνισε ότι πρωταρχικό μέλημα είναι η άρση των ban έτσι ώστε να γίνοιυν μεταγραφές και να γίνει η… ανάσταση του Αυτοκράτορα.

Αναλυτικά:

«Μια μπασκετική χρόνια τελείωσε για την ομάδα μας, τον Άρη, μια δύσκολη από αγωνιστική και οικονομική πλευρά. Η ομάδα έκανε 7 νίκες και θα μπορούσε αν δεν είχε για μεγάλο διάστημα τους 2 βασικούς ψηλούς τραυματίες και για κάποιες μικρές λεπτομέρειες να κάνει 10 με 11 νίκες. Αυτό που κρατάω στις νίκες είναι οι 2 εκτός έδρας μετά από 2 χρόνια γιατί θυμάμαι έντονα τα λόγια του φροντιστή μας Γιάννη μετά την ήττα στο Μεσολόγγι «έχω βαρεθεί να βάζω στην βαλίτσα μου κίτρινα φύλλα αγώνα».

Όλοι έδωσαν τον αγώνα τους μα πιο πολύ οι 2 Πρόεδροι, ο Χάρης και ο Λευτέρης που μαζί με τον Σάββα έβαλαν πλάτη για να συνεχίσει η ομάδα να αγωνίζεται. Χτες είχαμε την Ανάσταση του Θεανθρώπου και τώρα προσδοκούμε την ΑΝΑΣΤΑΣΗ του ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ που έγκειται στο Λύσιμο των BAN ώστε η ομάδα του χρόνου να μπορεί να επιλέξει ξένους από όλη την αγορά κι όχι από περιορισμένο αριθμό, να μπορεί να πάρει παίκτη όταν φύγει κάποιος η όταν τραυματιστεί κάποιος και επιτέλους οι παίκτες να έχουν κίνητρο και να μην θεωρούν τους εαυτούς τους μόνιμους, αφού γνωρίζουν ότι δεν μπορεί να γίνει αλλαγή.

Η μεγάλη περιουσία της ομάδας είναι η Αγάπη του Κόσμου που πρέπει και τώρα να σταθεί και να βοηθήσει, κάτι που το θεωρώ σίγουρο γιατί αυτή η ομάδα έχει το μεγαλύτερο μπασκετικό κοινό. Είμαι πεπεισμένος ότι ο Αυτοκράτορας θα τα ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ, γιατί έχει μπροστάρηδες ανθρώπους που τον ΑΓΑΠΑΝΕ…..Προσωπικά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που με κάνατε μέλος αυτής της όμορφης οικογένειας…… είναι ΤΙΜΗ ΜΟΥ και τεράστια ΕΜΠΕΙΡΙΑ……».

Μια μπασκετική χρόνια τελείωσε για την ομάδα μας ,τον Άρη,μια δύσκολη από αγωνιστική και οικονομική πλευρά.Η ομάδα έκανε…

Δημοσιεύτηκε από Stavros Elliniadis στις Κυριακή, 2 Μαΐου 2021

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Άρης: Χωρίς Σταρκ αλλά με Μποχωρίδη στην Αθήνα

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης στην αποστολή του Άρη για το ματς με το Περιστέρι. Ο Άρης αντιμετωπί…