Κεντρική Διεθνή BCL: Νέος μεγάλος συμπαίκτης

BCL: Νέος μεγάλος συμπαίκτης

bcl tropaio

Το Basketball Champions League προχώρησε σε μία εξαιρετική συμφωνία. Συγκεκριμένα, η διοργανώτρια Αρχή ανακοίνωσε τη συμφωνία της με την εταιρία Sportfive, η οποία θεωρείται από τις κορυφαίες εταιρίες στον κόσμο, στην πώληση και διαχείριση εμπορικών και τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Αναλυτικά:

«Μετά τα πρώτα πέντε χρόνια της διοργάνωσής μας, είχαμε την ευκαιρία να αξιολογήσουν και να επανακαθορίσουμε την προσέγγισή μας σε ό,τι αγορά σε εμπορικά ζητήματα του BCL. Και τώρα έχουμε την ευκαιρία για αυτή την ολιστική και συμπαγή προσέγγιση με ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία στην αγορά. Με αυτή την συμφωνία έχουμε την ευκαιρία να πατήσουμε πάνω στα βασικά δίκτυα παραγωγής πόρων, είτε στον εμπορικό, είτε στο τηλεοπτικό τοπίο. Ξέρουμε καλά ότι τα Media και οι χορηγίες βαδίζουν χέρι χέρι και η στρατηγική για την προσέλκυση χορηγών είναι άμεσα επηρεαζόμενη από τις πωλήσεις στα Media. Με βάση την αξιολόγηση που μας οδήγησε στην επιλογή της Sportfive, θεωρούμε ήταν το λογικό επόμενο βήμα που έπρεπε να κάνουμε από τη στιγμή που έχουμε στο πλευρό μας κάποιους πολύ σημαντικούς συνεργάτες.

Η συνεργασία έγινε για να διερευνήσουμε τις ευκαιρίες που προκύπτουν, αλλά αυτό που βλέπουν οι άνθρωποι είναι η μεγάλη δυναμική που υπάρχει στο τοπίο του διασυλλογικού μπάσκετ στην Ευρώπη. Ετσι έπρεπε να ξανακάνουμε μία αξιολόγηση για να δούμε που ακριβώς βρισκόμαστε και που θέλουμε να πάμε. Πλέον η αγορά ξέρει πως είτε για τα τηλεοπτικά, είτε για τα χορηγικά πρέπει να μιλήσει, ή να απευθυνθεί σε μία οντότητα και όχι σε περισσότερες. Είναι μία στρατηγική κίνηση που θα επιτρέψει την μεγιστοποίηση των εμπορικών εσόδων» είπε, μιλώντας στο βρετανικό site, sportbusiness, ο CEO του BCL, Πατρίκ Κομνηνός.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στην Μπούντουτσνοστ ο Γιόγκι Φέρελ

Στο Μαυροβούνιο ο επόμενος σταθμός του Φέρελ. Πλήρης ανατροπή στην υπόθεση του Γιόγκι Φέρε…