Κεντρική NBA Αντετοκούνμπο: «Δεν ήρθε εύκολα το 3-0»
NBA

Αντετοκούνμπο: «Δεν ήρθε εύκολα το 3-0»

giannis antetokounmpo bucks heat 2

Οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν για τρίτη φορά των Χιτ και έκαναν το 3-0 στη σειρά. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε δηλώσεις του μετά το ματς σημείωσε ότι δεν ήρθε εύκολα το 3-0 στη σειρά.

Αναλυτικά:

«Η άμυνά μας έδωσε τον τόνο για όλη την παρουσία μας στο παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε ενωμένοι και να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε. Η δουλειά μας δεν έχει τελειώσει ακόμη, έχουμε έναν ακόμη αγώνα μπροστά μας και το Μαϊάμι σίγουρα θα αντιδράσει. Τα παιχνίδια αυτά δεν ήταν απλά και το 3-0 δεν ήρθε εύκολα. Απλώς κάναμε τη δουλειά μας και όταν κάνουμε τη δουλειά μας, μπορούμε να κερδίζουμε τέτοια παιχνίδια. Όταν εστιάζουμε στην ομάδα μας, το διασκεδάζουμε και είμαστε σκληροί, καλά πράγματα έρχονται για μας.

Είναι υπέροχο συναίσθημα να μην έχεις συνέχεια την ανάγκη να κουβαλάς την μπάλα και να περνάς μέσα από το… τείχος. Αυτό έχει να κάνει και στην παρουσία του Τζρου Χόλιντεϊ, ο οποίος είναι πραγματικός πλέι μέικερ. Κάποιες βραδιές θα πρέπει να δίνω περισσότερα στην άμυνα, άλλες στην επίθεση, αλλά σε αυτή τη σειρά πρέπει να κάνω και τα δύο. Έχω να αντιμετωπίσω τον Μπάτλερ, έναν από τους καλύτερους παίκτες στο ΝΒΑ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…