Κεντρική Γυναίκες Α1 Γυναικών: Αποφασίζει η ΚΕΔ για την τύχη του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Α1 Γυναικών: Αποφασίζει η ΚΕΔ για την τύχη του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Α1 Γυναικών ντέρμπι

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 72-70 του Παναθηναϊκού στο βοηθητικό του ΣΕΦ και πήρε προβάδισμα 2-1 στους τελικούς της Α1 Γυναικών, αλλά όσα έγιναν στο φινάλε καθιστούν αμφίβολο αν το ματς θα… κατακυρωθεί στις «ερυθρόλευκες».

Η Ριντ σκόραρε στην τελευταία επίθεση του αγώνα, με τους διαιτητές (Τσαρούχα, Ανδρικόπουλος και Καλδίρης) μετά από διαβουλεύσεις και εξέταση του βίντεο από τη μετάδοση του αγώνα στο YouTube του Ολυμπιακού να κρίνουν εκπρόθεσμο το καλάθι. Οι «πράσινες» κατέθεσαν ένσταση θεωρώντας πως αδικήθηκαν και πλέον η τύχη του αγώνα θα κριθεί από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Η υπόθεση θα εξεταστεί άμεσα από την ΚΕΔ (καθώς για την Κυριακή έχει οριστεί στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» το δεύτερο ματς της σειράς). Ο πρόεδρος αυτής, Στέλιος Συμεωνίδης, θα κληθεί να ορίσει ένα μέλος της ΚΕΔ (τα υπόλοιπα μέλη είναι οι Κορομηλάς, Ζαβλανός, Ταβουλαρέας και Μητσόπουλος) που θα κρίνει την απόφαση.

Σε περίπτωση προσφυγής κατά της απόφασης σε δεύτερο βαθμό, τότε τα μέλη της ΚΕΔ θα αποφασίσουν κατά πλειοψηφία για την τύχη της φάσης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Η Όλγα και η Πέλυ οδήγησαν τον Άρη Χολαργού σε άνοδο στην Α2

Πρωταθλήτριες στην Α’ ΕΣΚΑ γυναικών η Όλγα Χατζηνικολάου και η Πελαγία Παπαμιχαήλ. Μ…