Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Βασιλακόπουλος: «Στις 30 Μαΐου οι εκλογές»

Βασιλακόπουλος: «Στις 30 Μαΐου οι εκλογές»

vasilakopoulos eok basket

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), με ανακοίνωσή της, ενημέρωσε πως υπήρξε απαρτία στη σημερινή συνεδρίαση (6/4) της προσωρινής διοίκησης της Ομοσπονδίας και πως προσωρινός πρόεδρος αναδείχτηκε μετά από εκλογική διαδικασία ο Γιώργος Βασιλακόπουλος. «Με ομόφωνη απόφαση προσδιορίστηκε η ημερομηνία διενέργειας των αρχαιρεσιών της ομοσπονδίας για τις 30/5 με φυσική παρουσία,» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Ο απερχόμενος πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, εν τη απουσία των μελών που υποστηρίζουν τους Βαγγέλη Λιόλιο και Παναγιώτη Φασούλα, έλαβε 11 ψήφους από τα 12 μέλη που συμμετείχαν στη διαδικασία, ενώ με 12 ψήφους εξελέγησαν τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της προσωρινής διοίκησης.

Υπενθυμίζεται πως χθες (5/4), όταν μετά από διαφωνίες, τα μέλη της προσωρινής διοίκησης της πλευράς Βασιλακόπουλου αποχώρησαν ανανεώνοντας το ραντεβού για σήμερα (6/4) και τα υπόλοιπα μέλη της προσωρινής Διοίκησης της ΕΟΚ (Λιόλιου και Φασούλα) συνέχισαν μόνα τους αναδεικνύοντας τον Φάνη Χριστοδούλου σε πρόεδρο, δεν υπήρχε απαρτία. Κι αυτό γιατί συμμετείχαν 10 μέλη, καθώς ο Χριστοδούλου εξελέγη με 9 ψήφους υπέρ και μία κατά.

Οι δύο πλευρές θα στείλουν τις διοικήσεις τους στο Πρωτοδικείο, το οποίο και θα αποφανθεί.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνεδρίαση της διοίκησης της ΕΟΚ που έχει οριστεί από το Πρωτοδικείο. Παρέστησαν 12 μέλη τα οποία σύμφωνα με το καταστατικό ορίζουν απαρτία. Ακολούθησε εκλογική διαδικασία για τη συγκρότηση σε σώμα της διοίκησης. Πρόεδρος εξελέγη ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, α’ αντιπρόεδρος ο Κώστας Παρίσης και β’ αντιπρόεδρος ο Αριστείδης Γολέμης, γ.γ. ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης και ταμίας ο Δημήτρης Αγγελόπουλος. Οι ως άνω συγκροτούν και την εκτελεστική επιτροπή της διοίκησης. Με ομόφωνη απόφαση προσδιορίστηκε η ημερομηνία διενέργειας των αρχαιρεσιών της ομοσπονδίας για τις 30/5 με φυσική παρουσία».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Φασούλας: Με τον Γκάλη, τον Γιαννάκη, με τον «τίγρη»…

Ο Παναγιώτης Φασούλας «ενώνει» το (πραγματικό) μπάσκετ. Ο Βαγγέλης Λιόλιος επιχείρησε να κ…