Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Ρεκόρ καριέρας για τρεις στον Προμηθέα

Ρεκόρ καριέρας για τρεις στον Προμηθέα

promithaas scaled

Ο Προμηθέας πανηγύρισε μεγάλη νίκη στην χθεσινή αναμέτρηση με το Περιστέρι για την 20η αγωνιστική της Basket League. Μια νίκη η οποία συνδυάστηκε από ρεκόρ καριέρας για τρεις παίκτες του Γιατρά. Ο λόγος για τα αδέρφια Γκραντ, τα οποία αμφότερα σημείωσαν την καλύτερη τους επίδοση στο σκοράρισμα, αλλά και τον Μιχάλη Λούντζη στο κομμάτι των ασίστ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

«Ο Τζέριαν Γκραντ τα έκανε όλα στο παρκέ με 20 πόντους, έξι ριμπάουντ, εννιά ασίστ με τις οποίες ισοφάρισε την κορυφαία επίδοση του αφού τόσες είχε και κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, για να τελειώσει το παιχνίδι με 34 βαθμούς στο ranking. Στατιστικά το αποψινό ήταν το καλύτερο από τα 12 παιχνίδια του στη Stoiximan Basket League.

*Ο Τζεράι Γκραντ έκανε αισθητή την παρουσία του μέσα στις ρακέτες, τελειώνοντας το παιχνίδι με ρεκόρ καριέρας στη Stoiximan Basket League αφού είχε 21 πόντους. Η προηγούμενη καλύτερη επίδοση του ήταν εκείνη των 17 που είχε στα εκτός έδρας παιχνίδια με το Λαύριο Megabolt και τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

*Ο Μιχάλης Λούντζης σημείωσε ρεκόρ καριέρας με τις έξι ασίστ που μοίρασε, αφού είχε από πέντε, δύο φορές ως παίκτης των Τρικάλων BC Aries στη σεζόν 2017-18 (στα εκτός έδρας παιχνίδια με τον Πανιώνιο και το Λαύριο Megabolt) και μία ως παίκτης του Λαυρίου Megabolt στη σεζόν 2018-19 απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Πέραν όσων κατάφεραν οι τρεις πρωταγωνιστές της νίκης του, για τον Προμηθέα ακόμη…

*Με τη μοναδική τάπα του στο αποψινό παιχνίδι, ο Ντάνι Αγκμπελέζε έφτασε στις 108 και στην 37η θέση της σχετικής λίστας της Stoiximan Basket League τον Πι Τζέι Μπράουν.

Ο Αμερικανός σέντερ παράλληλα έφτασε στη 2η θέση της λίστας των μπλοκέρ του Προμηθέα, στα 30 κοψίματα τον Μουχάμεντ Φαγιέ.

*Με τους τρεις πόντους του ο Γιάννης Αγραβάνης ξεπέρασε τους 300 σε 75 αγώνες στην κατηγορία.

*Ο Προμηθέας επικράτησε παρότι εξελίχθηκε σε σοβαρή αδυναμία του στη διάρκεια του αγώνα, το σκορ από επιθετικά ριμπάουντ αφού πήρε μόνο δύο πόντους με αυτόν τον τρόπο, έναντι 17 των γηπεδούχων. Απέφυγε πάντως τη μηδενική επίδοση στην οποία έμειναν δύο φορές το Μεσολόγγι Baxi και μία το Περιστέρι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…