Κεντρική NBA Πρόβλημα με Λαβίν στους Μπουλς
NBA

Πρόβλημα με Λαβίν στους Μπουλς

Μπουλς Λαβίν

Πρόβλημα με τον Ζακ Λεβίν προέκυψε στους Μπουλς, με τον ηγέτη της ομάδας του Μπίλι Ντόνοβαν να χάνει αρκετά παιχνίδια στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν. Συγκεκριμένα, ο 27χρονος σταρ της ομάδας του Σικάγο, μπήκε στο πρωτόκολλο ασφαλείας του ΝΒΑ, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να μείνει εκτός για αρκετά παιχνίδια.

Πρόκειται για τεράστια απώλεια για τους «ταύρους» καθώς ο Λαβίν είναι ο ηγέτης της ομάδας επιθετικά, έχοντας κατά μέσο όρο  27.5 πόντους, 5.1 ριμπάουντ και 5.1 ασίστ ανά 35.2 λεπτά συμμετοχής. Και όλα αυτά την στιγμή που βρίσκονται στην 10η θέση της βαθμολογίας της ανατολής, έχοντας από πίσω τους Ουίζαρντς και Ράπτορς να καραδοκούν.

Θυμίζουμε ότι φέτος για πρώτη φορά θα υπάρξει στο ΝΒΑ play in tournament για τα playoffs, με τις ομάδες που βρίσκονται από την 7η μέχρι και την 10η θέση να διεκδικούν τα δύο τελευταία εισιτήρια. Συγκεκριμένα, την μια θέση θα πάρει ο νικητής του αγώνα ανάμεσα στον 7ο και τον 8ο, ενώ ο νικητής του αγώνα μεταξύ του 9ου και του 10ου θα αντιμετωπίζει τον ηττημένο του άλλου αγώνα για το τελευταίο εισιτήριο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…