Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Προμηθέας: Ο Τζέριαν Γκραντ στην πεντάδα των πασέρ

Προμηθέας: Ο Τζέριαν Γκραντ στην πεντάδα των πασέρ

grant promitheas scaled

Δεν έφτασε στα επίπεδα απόδοσης των προηγούμενων εμφανίσεων του, όμως ο Τζέριαν Γκραντ έφτασε μέσα από το σημερινό παιχνίδι σε κάποια αξιοσημείωτα επιτεύγματα…

*Με τις τέσσερις ασίστ που μοίρασε, μπήκε στην πρώτη πεντάδα των πασέρ του Προμηθέα στη Stoiximan Basket League. Ο Αμερικανός γκαρντ έφτασε τις 94 ασίστ και ξεπέρασε τον σημερινό αντίπαλο του Λεωνίδα Κασελάκη που είχε 92 στη διετία 2018-20.

*Κλέβοντας μία φορά την μπάλα, μπήκε στην πρώτη 10άδα της ιστορικής λίστας της αχαϊκής ομάδας στην κατηγορία αφού έφτασε στη 10η θέση τον Ρίον Μπράουν με 33.

*Έχοντας 4/6 βολές έγινε ο 12ος παίκτης στην ιστορία του Προμηθέα στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα, με 50+ εύστοχες. Ο Αμερικανός έχει 53/70.

Ακόμη…

*Ο Τζεράι Γκραντ είχε 5/7 δίποντα και ανέβηκε στην 11η θέση της λίστας των παικτών του Προμηθέα με τα περισσότερα εύστοχα σουτ δύο πόντων. Έφτασε τα 82 (82/124), ξεπερνώντας τον Μακένζι Μουρ (77) και τον Ρίον Μπράουν (79).

Ο Προμηθέας τελείωσε το παιχνίδι με 4/29 τρίποντα κι αυτό το 13,79% αποτελεί νέο αρνητικό ρεκόρ για τη φετινή Stoiximan Basket League, αφού το προηγούμενο ήταν το 15% που είχε το Μεσολόγγι Baxi στο εντός έδρας παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής με το Λαύριο Megabolt με 3/20 τρίποντα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…