Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Πέθανε ο Ζελομοσίδης: Θρήνος στον ΠΑΟΚ

Πέθανε ο Ζελομοσίδης: Θρήνος στον ΠΑΟΚ

zelomosidis 113949

Ο Νίκος Ζελομοσίδης έφυγε από τη ζωή. Ο εκλιπών είχε διατελέσει μέλος της διοίκησης σε ΠΑΕ και ΚΑΕ ενώ είχε προσφορά και στα ερασιτεχνικά τμήματα. Η “ασπρόμαυρη” οικογένεια βυθίστηκε στο πένθος, με τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και την ΚΑΕ να στέλνουν τα συλλυπητήρια τους.

«Ο ΠΑΟΚ, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για την απώλεια του εκλεκτού μέλους του Σωματείου, Νίκου Ζελομοσίδη. Ο αγαπητός Νίκος υπηρέτησε όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ από πολλά διοικητικά πόστα επί μακρόν και με ιδιαίτερη επιτυχία. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει», ανέφερε με ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ.


Από την πλευρά της, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωση ανέφερε: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον θάνατο του Νίκου Ζελομοσίδη. Εκλεκτό μέλος του ΑΣ ΠΑΟΚ, στενός συνεργάτης αλλά και μέλος των διοικήσεων τόσο της ΠΑΕ, όσο και της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ο Νίκος Ζελομοσίδης συνέδεσε την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, με ορισμένες από τις πιο σημαντικές στιγμές της ευρωπαϊκής ιστορίας του συλλόγου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…