Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Πασκουάλ: «Πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη μας»

Πασκουάλ: «Πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη μας»

Πασκουάλ

Στις δηλώσεις τους για το Game 4 με τη Μπαρτσελόνα, ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για το τι πρέπει να βελτιώσει η Ζενίτ στο σημερινό ματς.

Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης αντιμετωπίζει σήμερα την Μπαρτσελόνα για το Game 4 (30/4, 20:00) και στις δηλώσεις που παραχώρησε ο προπονητής των Ρώσων, Τσάβι Πασκουάλ, είπε ότι η ομάδα του πρέπει να μην κάνει πολλά λάθη, ενώ τόνισε ακόμα ότι οι «μπλαουγκράνα» διαθέτουν πολύ ποιότητα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ισπανός τεχνικός της ρωσικής ομάδας:

«Πρώτα απ’ όλα, πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη μας. Γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλός μας έχει αυτήν την ποιότητα. Μπορούμε να μιλήσουμε για αμυντικά ριμπάουντ, αλλά είναι ψηλότεροι και ισχυρότεροι από εμάς, οπότε δεν είναι εύκολο να το κάνουμε. Πρέπει να βελτιώσουμε τα αμυντικά ριμπάουντ, όπως κάναμε στη Βαρκελώνη. Φυσικά, η Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη άμυνα στη διοργάνωση, αλλά πρέπει να είμαστε καλύτεροι. Κυρίως πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη γενικά. Επίσης, πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί κάτω από το καλάθι. Αυτά είναι τρία θέματα που κατά τη γνώμη μου είναι πιο σημαντικά για το νέο παιχνίδι. Χωρίς Πονίτκα και Γκουντάιτις, έχουμε λιγότερους παίκτες. Έχουμε μικρότερο rotation, αλλά πρέπει να βρούμε τον τρόπο. Η Μπαρτσελόνα έχει 15 παίκτες. Προχθές ο Κλαβέρ και ο Βέστερμαν βγήκαν από το ρόστερ. Έχουν περισσότερους παίκτες, περισσότερη ποιότητα, μεγάλο rotation. Θα βρούμε έναν τρόπο. Αυτό είναι ένα νοκ-άουτ παιχνίδι, θα δώσουμε τα πάντα στο παρκέ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Ζαλγκίρις ο Ντιμίτρι Ρίβερς

Στη Ζαλγκίρις ο Ρίβερς. Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντιμίτρι Ρίβερς γίνεται κάτοι…