Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Πασκουάλ: «Η Μπαρτσελόνα είναι η κορυφαία ομάδα της Ευρώπης»

Πασκουάλ: «Η Μπαρτσελόνα είναι η κορυφαία ομάδα της Ευρώπης»

Euroleague Πασκουάλ

H Ζενίτ είναι η μοναδική ομάδα που κατάφερε να κάνει το μπρέικ στα πρώτα δύο παιχνίδια των πλέι οφ της Ευρωλίγκας, και πλέον έχει δύο παιχνίδια στην έδρα της με την Μπαρτσελόνα με στόχο να κάνει την έκπληξη της χρονιάς. Ο Τσάβι Πασκουάλ σε δηλώσεις του χαρακτήρισε κορυφαία ομάδα της Ευρώπης τους Καταλανούς, και τόνισε ότι θα πρέπει να τα δώσουν όλα για να τους κερδίσουν.

Αναλυτικά:

«Πρώτα από όλα, πρέπει να πούμε πως είμαστε χαρούμενοι για όσα που πετύχαμε στη Βαρκελώνη, όμως αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Ερχόμαστε για τα παιχνίδια στην έδρα μας, μαζί με τον κόσμο μας.

Θέλουμε όλοι να χαρούν τη στιγμή. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου που παίζουμε στα πλέι οφ και μάλιστα το κάνουμε απέναντι στην κορυφαία ομάδα της Ευρώπης. Παρά το γεγονός πως θα μας λείψουν σημαντικοί παίκτες, οφείλουμε να ακολουθήσουμε το πλάνο μας.

Θα είναι σημαντικό να παλέψουμε για την νίκη μας, να είμαστε έξυπνοι και στην άμυνα και στην επίθεση και στην τελική ευθεία να έχουμε την προοπτική να κερδίσουμε. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε, όπως συνέβη και στα πρώτα δύο ματς. 

Γνωρίζουμε με σιγουριά πως η Μπαρτσελόνα μετά την νίκη στο Game 2, το οποίο παραλίγο να χάσει, θα παίξει ακόμα καλύτερα, γιατί δεν νιώθει πια τόσο μεγάλη πίεση. Εκτός έδρας αγωνίζονται με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερό μας παιχνίδι, αν θέλουμε να νικήσουμε». 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: Ο Γιάννης Φούφης στη λίστα για τα play off

Με έναν Έλληνα διαιτητή η λίστα για τα play off της Euroleague. Ο Γιάννης Φούφης είναι ο μ…