Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Πασκουάλ: «Εξαιρετικά δύσκολος αντίπαλος ο Παναθηναϊκός»

Πασκουάλ: «Εξαιρετικά δύσκολος αντίπαλος ο Παναθηναϊκός»

Πασκουάλ

Η Ζενίτ υποδέχεται αύριο τον Παναθηναϊκό για το εξ΄ αναβολής παιχνίδι των δύο ομάδων για την Ευρωλίγκα, το οποίο πρέπει πάση θυσία να κερδίσει για να προκριθεί στα πλέι οφ. Ο Τσάβι Πασκουάλ σε δηλώσεις του για το παιχνίδι τόνισε ότι η ομάδα του Όντεντ Κάτας είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος, κάνοντας ειδική αναφορά στο μέγεθος των παικτών του

«Ο Παναθηναϊκός ενδεχομένως να είναι η πιο ψηλή ομάδα στη διοργάνωση. Έχουν μεγαλύτερο ύψος από εμάς και γι’ αυτό είναι δεύτεροι στο επιθετικό ριμπάουντ, που είναι ένα μέρος της ποιότητάς τους. Χρησιμοποιούν το μέγεθός τους σε όλες τις τακτικές: Αμυντικά και επιθετικά. Δεν θα είναι ένας… άνετος αντίπαλος. Είναι μία ιστορική ομάδα και ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της διοργάνωσης, όπου δεν κατάφεραν να προκριθούν στα playoffs και γι’ αυτό σίγουρα θα είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτό το ματς», δήλωσε αρχικά ο Τσάβι Πασκουάλ. 

Και συνέχισε: Είναι ένας εξαιρετικά δύσκολος αντίπαλος. Εμείς, νικήσαμε τις Βιλερμπάν, ΤΣΣΚΑ και Μακάμπι οπότε είμαστε καλό μομέντουμ ξανά. Ξέρουμε ότι κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα είναι σαν ένας μικρός… τελικός για εμάς, καθώς αυτή την στιγμή έχουμε 19 νίκες και δεν είναι αρκετές για την οκτάδα, οπότε θα πρέπει να προσπαθήσουμε να τις κάνουμε 20».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…