Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Παπανικολάου: «Άνοιγμα Μητρώου σωματείων»

Παπανικολάου: «Άνοιγμα Μητρώου σωματείων»

Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ, Άγγελος Παπανικολάου, με δήλωσή του, προτείνει στους συνυποψήφιους Βαγγέλη Λιόλιο και Παναγιώτη Φασούλα, να συντάξουν κοινή ανακοίνωση, με την οποία θα ζητούν από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (ΓΓΑ) «να ανοίξει το μητρώο των σωματείων, προκειμένου να ψηφίσουν στις εκλογές όλοι, ανεξαιρέτως, οι ενεργοί σύλλογοι».

Επιπλέον, ο Άγγελος Παπανικολάου καλεί τους συνυποψήφιους να ζητήσουν συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη «με στόχο να του μεταφέρουν τις κοινές επιδιώξεις τους».

Η δήλωση του υποψήφιου για την προεδρία της ΕΟΚ, Άγγελου Παπανικολάου, αναφέρει:

«Με πίστη και συνέπεια στο όραμα για ενότητα και ομόνοια του χώρου, στο πρόγραμμά μας για την περαιτέρω ανάπτυξη του ελληνικού μπάσκετ και κυρίως, στην τήρηση των νόμιμων και δημοκρατικών διαδικασιών που θα μας οδηγήσουν στη νέα εποχή, θα ήθελα να ζητήσω από τους δύο συνυποψήφιους προέδρους, κ.κ. Φασούλα και Λιόλιο:

Τη σύνταξη κοινής ανακοίνωσης, σύμφωνα με την οποία θα ζητούμε από την ΓΓΑ να ανοίξει το μητρώο των σωματείων, προκειμένου να ψηφίσουν στις εκλογές όλοι, ανεξαιρέτως, οι ενεργοί σύλλογοι.

Την άμεση συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Αυγενάκη, προκειμένου να του μεταφέρουμε τις κοινές επιδιώξεις.

Για να αποδείξουμε εμπράκτως ότι πρώτο μέλημά μας είναι η ενότητα και η διαφύλαξη του ελληνικού μπάσκετ, αλλά και ο σεβασμός στη δημοκρατία».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Παπανικολάου: «Στόχος μου να γίνει το Ευρωμπάσκετ 2025 στην Ελλάδα»

O Άγγελος Παπανικολάου έδωσε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ ΦΜ και μεταξύ άλλων α…