Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ: Επιστροφή στις προπονήσεις

ΠΑΟΚ: Επιστροφή στις προπονήσεις

mp 948523 paok larisa mpasket a1 2020 12 09 e1607856798804

Μετά από το τριήμερο ρεπό που είχαν, οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν σήμερα (22/04) στις προπονήσεις. Ο Δικέφαλος του Βορρά ξεκίνησε την προετοιμασία του για το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου της Basket League κόντρα στο Μεσολόγγι (28/04).

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα του  ΠΑΟΚ:

Ήταν ένα απρόσμενο, αλλά ταυτόχρονα αναγκαίο δώρο από τον κόουτς Λυκογιάννη προς όλη την ομάδα, το τριήμερο ρεπό που προηγήθηκε. Και από σήμερα το απόγευμα όλη η ομάδα επιστρέφει στο PAOK Sports Arena για να πιάσει και πάλι δουλειά και να ξεκινήσει την προετοιμασία της για το τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος. Το πρόγραμμα της ομάδας είναι συγκεκριμένο: Πρώτα το Μεσολόγγι και μετά το Πάσχα η ΑΕΚ…

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του για την κανονική περίοδο της Stoiximan Basket League, με τον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στο Μεσολόγγι BAXI, που θα πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ Αγρινίου την Μ.Τετάρτη 28 Απριλίου στις 20:00 (ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από το ERT SPORTS 5 στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX).

Έχοντας ήδη κατακτήσει την 5η θέση της κανονικής περιόδου, ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει την παρουσία στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας την 4η ΑΕΚ, σε μία σειρά αγώνων όπου η ομάδα μας έχει μειονέκτημα έδρας, ενώ απαιτούνται δύο νίκες για την πρόκριση. Τα πλέι οφ θα διεξαχθούν μετά την ολοκλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας και αναμένεται να ξεκινήσουν προς τα μέσα Μαΐου.

*Αρνητικά ήταν όλα τα τεστ COVID-19 που πραγματοποιήθηκαν χθες στην ομάδα του ΠΑΟΚ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…