Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ολυμπιακός: MVP του Μαρτίου ο Βεζένκοφ [vid]

Ολυμπιακός: MVP του Μαρτίου ο Βεζένκοφ [vid]

vezenkov olympiacos maccabi

Tον τίτλο του Bwin MVP του μήνα Μάρτη κατέκτησε ο Σάσα Βεζένκοφ. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού ήταν εξαιρετικός τον τελευταίο ολοκληρωμένο μήνα της Ευρωλίγκας και μίλησε στην κάμερα της στοιχηματικής εταιρίας για την πρόοδο του και φυσικά το μέλλον.

“Οι κακές στιγμές ήταν περισσότερες από τις καλές και γι’αυτό πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά ωστέ να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι την επόμενη σεζόν”, δήλωσε αρχικά ο Σάσα Βεζένκοφ.

Για τη βελτίωση του ίδιου, ο Βεζένκοφ ξεχώρισε τη “δουλειά που έβαλα στην προηγούμενη καραντίνα και επίσης η εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο προπονητής μου με τους συμπαίκτες μου για να κάνω ένα βήμα παραπάνω.”

Τέλος, έδωσε και ένα μήνυμα προς τον κόσμο του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν, στην οποία φυσικά έχει στραφεί το ενδιαφέρον όλων στον σύλλογο:

“Σίγουρα τον πικράναμε, σίγουρα το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμενε ο κόσμος. Αλλά θεού θέλοντος και δεδομένων των συνθηκών ελπίζουμε ο κόσμος να είναι στο πλευρό μας την επόμενη σεζόν να στηρίζει την ομάδα και μαζί να καταφέρουμε κάτι πάρα πολύ καλό, που δεν το καταφέραμε αυτή τη σεζόν”. 


Ο Βεζένκοφ υπήρξε καταλυτικός παράγοντας στο θετικό φινάλε του Ολυμπιακού στην σεζόν με ρεκόρ 4-2 όντας καθοριστικός τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Με αποκορύφωμα την εμφάνιση του κόντρα στην Άλμπα (31 πόντοι, τα 10 ριμπάουντ,3 ασίστ με 41 ranking) ολοκλήρωσε έναν εκπληκτικό μήνα κατακτώντας δικαίως το βραβείο.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παπανικολάου: «Ας είναι φέτος η χρονιά που θα νικήσουμε την Εφές στην έδρα της»

Στις δυσκολίες της ερχόμενης αναμέτρησης αναφέρθηκε ο Κώστας Παπανικολάου. Λίγο πριν από τ…