Κεντρική NBA Οι Μπακς θα εμβολιάσουν τους οπαδούς τους
NBA

Οι Μπακς θα εμβολιάσουν τους οπαδούς τους

FiservForum scaled

Σπουδαία πρωτοβουλία παίρνουν οι Μιλγουόκι Μπακς θέλοντας να συνεισφέρουν και αυτοί με τον τρόπο τους στον εμβολιασμό του κόσμου για τον κορωνοϊό. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο δίνει την δυνατότητα σε όσους οπαδούς τους είναι άνω των 16 ετών να εμβολιαστούν.

Για την ακρίβεια, στο περιθώριο της αναμέτρησης με τους Μπρούκλιν Νετς όσοι οπαδοί των Μπακς είναι πάνω από 16 ετών θα λάβουν την πρώτη δόση του εμβολίου του κορωνοϊού. Η διάρκεια της όλης διαδικασίας υπολογίζεται στα 20 με 30 λεπτά (εγγραφή, εμβολιασμός και αναμονή μετά τη χορήγηση), ενώ το Τμήμα Υγείας του Μιλγουόκι θα φροντίσει να οριστούν και τα ραντεβού για τη δεύτερη δόση των εμβολιασθέντων.

«Ενθαρρύνουμε όλους να εμβολιαστούν και είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με το Τμήμα Υγείας του Μιλγουόκι για να δώσουμε στους θαυμαστές αυτήν την εύκολη και βολική ευκαιρία. Αυτή είναι μια κρίσιμη στιγμή για όλους μας να κάνουμε το απαραίτητο βήμα που θα βοηθήσει να επιστρέψουμε τη ζωή μας στο φυσιολογικό. Ας το κάνουμε μαζί», ήταν τα λόγια του προέδρου των Μπακς, Πίτερ Φέιγκιν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…