Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Mπιτς: «Να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται»

Mπιτς: «Να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται»

beech

Στο ίδιο κλίμα με τον Άρη Λυκογιάννη κινήθηκε και ο Μπο Μπιτς στις δηλώσεις του μετά την νίκη του ΠΑΟΚ επί του Περιστερίου. Ο Αμερικανός φόργουορντ τόνισε ότι από την μια δεν υπάρχει άγχος, ωστόσο στόχος είναι να πάει ο Δικέφαλος όσο πιο μακριά γίνεται στα πλέι οφ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπο Μπιτς:

Για τη νίκη και την 5η θέση: «Ήταν μεγάλη νίκη για την ομάδα, θεωρώ ότι ήταν η καλύτερη εμφάνιση μας μέσα στη σεζόν κατά τη γνώμη μου, ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι. Η χρονιά δεν έχει τελειώσει ακόμα όμως, φτάσαμε στην πέμπτη θέση αλλά θέλουμε να συνεχίσουμε στα πλέι οφ με τον ίδιο τρόπο και να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται».

Για το πόσο έχει βελτιωθεί: «Υπάρχουν πολλοί παίκτες που μπορούν να βγουν μπροστά και να πάρουν πρωτοβουλίες, σήμερα ήταν η σειρά μου. Με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου, με βρήκαν, κάποιες φορές απλά σε βρίσκει η μπάλα».

Για το πόσο μακριά μπορούν να φτάσουν στα πλέι οφ: «Γενικά οποιοσδήποτε ρωτήσετε θα σας πει ότι θέλει να φτάσει ως το τέλος. Θα το δούμε παιχνίδι με παιχνίδι. Είμαστε στα πλέι οφ, πρέπει να το διασκεδάσουμε και αυτό θα κάνουμε. Όπως είμαστε εμείς περήφανοι για όσα κάνουμε πιστεύω το ίδιο είναι και οι οπαδοί μας. Είναι κρίμα να μην τους έχουμε κοντά μας γιατί είναι μια υπέροχη περίοδος να είσαι στο περιβάλλον του μπασκετικού ΠΑΟΚ».

Για το αν θα ήθελε να επιστρέψει του χρόνου: «Ερχόμενος για πρώτη φορά στην Ελλάδα ήξερα ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια ιστορική ομάδα. Είναι πολύ νωρίς, σαφέστατα θα ήταν τιμή να επιστρέψω και να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ αλλά είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε. Το περιβάλλον είναι πολύ καλό, έχω καλούς συμπαίκτες, καλό προπονητικό σταφ, όλοι στην ομάδα φέρονται άψογα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 73-89

«Αγχώθηκε» για τρία δεκάλεπτα ο Παναθηναϊκός, αλλά «καθάρισε» στην τελευταία περίοδο Στις …