Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Μπιτς: «Δύσκολο παιχνίδι, ο Ιωνικός διεκδικεί είσοδο στα πλέι οφ»

Μπιτς: «Δύσκολο παιχνίδι, ο Ιωνικός διεκδικεί είσοδο στα πλέι οφ»

beech paok

Ο ΠΑΟΚ προερχόμενος από δύο συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Άρη και Κολοσσό, φιλοξενείται αύριο (03/04) από τον Ιωνικό στο κλειστό του Πλάτωνα, με τον Μπο Μπιτς να χαρακτηρίζει δύσκολο του παιχνίδι. Συγκεκριμένα, ο φόργουορντ του Δικεφάλου του Βορρά αναφέρθηκε στο ισχυρό κίνητρο της ομάδας του Αγγέλου, που δεν είναι άλλο από την είσοδο στα πλέι οφ, ενώ τόνισε ότι ο έλεγχος του ρυθμού θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπο Μπιτς μέσα από το Blog του στον ΕΣΑΚΕ:

Αγώνας 20ός, εναντίον του Ιωνικού, 03/04/2021

Είμαστε και πάλι εδώ! Πως είστε; Ελπίζω να τα πάτε όλοι καλά, από τη στιγμή που αλλάξαμε τα ρολόγια μας κατά μία ώρα το περασμένο Σαββατοκύριακο. Επίσης ελπίζω να απολαύσατε λίγο από αυτόν τον ζεστό καιρό που είχαμε αυτήν την εβδομάδα! Τέλος αισθάνομαι ότι η άνοιξη είναι εδώ για πάντα, πράγμα που σημαίνει ότι το καλοκαίρι πλησιάζει.

Τα αναφέρω όλα τα παραπάνω αστειευόμενος. Ήταν μία εβδομάδα που πέρασε γρήγορα για εμάς, από τη στιγμή που παίξαμε με τον Κολοσσό την Κυριακή και τώρα είμαστε στο δρόμο για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό.

Με μόνο 4 παιχνίδια να απομένουν στη σεζόν, κάθε ένα γίνεται όλο και πιο σημαντικό για τα πλέι οφ! Θα είναι ένα μία δύσκολη εκτός έδρας δοκιμασία για εμάς, καθώς ο Ιωνικός βρίσκεται σε καλή κατάσταση και διεκδικεί μία θέση στα πλέι οφ!

Υπό αυτές τις συνθήκες, το παιχνίδι αυτό στο γήπεδό τους, δημιουργεί μία έντονη ατμόσφαιρα ενόψει των πλέι οφ, ακόμη κι αν το παιχνίδι θα γίνει χωρίς θεατές. Ο έλεγχος του ρυθμού του παιχνιδιού είναι πάντα πολύ σημαντικός παράγοντας όταν παίζεις εκτός έδρας και αυτό το παιχνίδι δεν είναι διαφορετικό!

Και τα ριμπάουντ θα είναι επίσης πολύ σημαντικά για μας. Έχουν τρεις παίκτες που παίρνουν σχεδόν 2 επιθετικά ριμπάουντ σε κάθε αγώνα. Θα πρέπει να είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, όπου θα χρειαστεί να εμφανίσουμε στο γήπεδο πολλή καρδιά και πάθος, από τη στιγμή που και οι δύο ομάδες δίνουν μάχη για τα πλέι οφ!

Αυτά για σήμερα. Ξέρετε ποια είναι η συμφωνία μας, Θα τα πούμε την επόμενη εβδομάδα, με το επόμενο #BeechBlog

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…