Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ιτούδης: «Ήταν μια καλή προπόνηση ενόψει πλέι οφ»

Ιτούδης: «Ήταν μια καλή προπόνηση ενόψει πλέι οφ»

dimitris itoudis

Καλή προπόνηση χαρακτήρισε ο Δημήτρης Ιτούδης το σημερινό παιχνίδι και νίκη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας επί του Παναθηναϊκού. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι είδε την ομάδα του να ανταποκρίνεται καλά στις διαφορετικές άμυνες του Τριφυλλιού, ενώ τόνισε ότι έχει μεγάλο κίνητρο στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας που ακολουθούν.

Αναλυτικά:

«Είναι μεγάλος ο αριθμός των νικών, με τον οποίο κλείνουμε την κανονική περίοδο. Είχαμε συγκέντρωση και διψήφιες διαφορές σχεδόν σε όλο το παιχνίδι. Ήταν ένα μια καλή προπόνηση για εμάς, κόντρα σε διάφορες άμυνες του Παναθηναϊκού, με όλο το σεβασμό στη διοργάνωση και στον αντίπαλο, που μας έβαλε δύσκολα. Τα διαβάσαμε όλα, σουτάραμε καλά και είχαμε καλά ποσοστά. Δώσαμε 24 ασίστ. Ο Παναθηναϊκός έβαλε κάποια μεγάλα σουτ στο τέλος, αλλά ήμασταν εκεί. Υπήρχε διαφορετικό κίνητρο, αλλά παίξαμε για την τιμή μας και οι δύο ομάδες.

Για εμάς ήταν το τελευταίο παιχνίδι σε αυτό το γήπεδο και έπρεπε να δείξουμε μεγάλο σεβασμό. Μην ξεχνάμε ότι είμαστε δεύτεροι με το ίδιο ρεκόρ με τη Μπαρτσελόνα. Είχαμε πολλά προβλήματα, πολλούς τραυματισμούς. Είμαστε έτοιμοι για την επόμενη φάση, ελπίζουμε να έχουμε περισσότερους παίκτες. Έχουμε μεγάλο κίνητρο στα πλέι οφ. Είμαστε ενθουσιασμένοι, ξέρουμε ότι θα είναι σκληρά και δύσκολα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Οι διαιτητές του Εφές – Ολυμπιακός

Ορίστηκαν οι διαιτητές του Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός. Έναν κρίσιμο αγώνα επί τουρκ…