Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Φασούλας: «Αίτημα στην Πολιτεία για επαναλειτουργία των Ακαδημιών»

Φασούλας: «Αίτημα στην Πολιτεία για επαναλειτουργία των Ακαδημιών»

fasoulas

Η πρωτοβουλία “Πρώτα το Μπάσκετ” του Παναγιώτη Φασούλα εξέδωσε ανακοίνωση, ζητώντας την αποστολή αιτήματος προς την Πολιτεία με στόχο την επαναλειτουργία των Ακαδημιών των συλλόγων, οι οποίες βρίσκονται στον “πάγο”, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η “αράχνη” του ελληνικού μπάσκετ υποστηρίζει ότι οι Ακαδημίες πρέπει να επαναλειτουργήσουν, ακολουθώντας φυσικά όλες τις απαραίτητες οδηγίες.

Η ανακοίνωση:

“Η πρωτοβουλία “Πρώτα το Μπάσκετ με τον Παναγιώτη Φασούλα” ενόψει του διοικητικού συμβουλίου της Δευτέρας 5 Απριλίου για την ανάδειξη της συγκρότησης σε σώμα προσωρινού ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, θεωρεί ως προτεραιότητα τη λήψη απόφασης για την υποβολή αιτήματος προς την Πολιτεία, με σκοπό την άρση της αναστολής λειτουργίας των Ακαδημιών των αθλητικών σωματείων, σε άμεση συνεργασία με όλους τους συναρμόδιους φορείς.

Η διαφαινόμενη απόφαση επαναλειτουργίας των σχολείων με χρήση υγειονομικών πρωτοκόλλων και τη χρήση των rapid test, δε μπορεί πλέον να μην εφαρμόζεται αντίστοιχα σε συνειδητοποιημένες και πειθαρχημένες κοινωνικές ομάδες όπως οι Ακαδημίες των αθλητικών σωματείων.

Η πρωτοβουλία μας, σε κάθε περίπτωση θα εφαρμόσει απαρέγκλιτα την απόφαση της προσωρινής διαταγής του Πρωτοδικείου, όπως ορίζεται περί διενέργειας αρχαιρεσιών της Ομοσπονδίας και της διαχείρισης των τρέχουσων και επείγουσων υποθέσεων”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Σε πανικό ο Λιόλιος σηκώνει σκόνη…

Ο Λιόλιος σφιχταγκάλιασε τον Βασιλακόπουλο! Έχει λόγο… Είναι σε πανικό, αν όχι σε απόγνωση…