Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Euroleague: Χωρίς φιλάθλους το Final 4

Euroleague: Χωρίς φιλάθλους το Final 4

Χωρίς φιλάθλους θα είναι κι επίσημα το Final Four στην Κολωνία. Η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε ότι η παρουσία των φιλάθλων δεν θα επιτραπεί, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Αναλυτικά:

«To Final 4 της Euroleague στην Κολωνία θα γίνει χωρίς κόσμο. Η Euroleague Basketball οφείλει να ανακοινώσει πως εξαιτίας της κατάστασης με την πανδημία του κορονοϊού και σε συνεργασια με τις συστάσεις των Γερμανικών Αρχών, αποφάσισε πως να διοργανώσει το Final 4 χωρίς κόσμο, Η απόφαση πάρθηκε παρόλο που έχει περάσει ένας χρόνος μετά την περσινή σεζόν που ακυρώθηκε και σκεπτόμενη εναλλακτικά σενάρια και επιλογές που θα επέτρεπαν ορισμένους οπαδούς και θα διασφαλιζόταν η υγεία και η ασφάλεια.

Έτσι επειδή η υγεία και η ασφάλεια των φιλάθλων και των συμμετεχόντων παραμένουν βασική ανησυχία μας, το Final 4 θα περιοριστεί μόνο στην παρουσία των ανθρωπων των ομάδων, του προσωπικού του γηπέδου και των διαπιστευμένων media εξαιτίας των πρωτοκόλλων υγιεινής. Η Euroleague θα παρέχει επίσης τις ίδιες υπηρεσίες σε όλους τους δημοσιογράφους που δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν στην Κολωνία λόγω της πανδημίας,.

Επίσης η Euroleague Basketball θα φέρει την καλύερη δυνατή κάλυψη σε όλους τους φιλάθλους όταν θα γίνει το Final 4 στη Lanxess Arena της Κολωνίας (28 και 30 Μάη).

Η Euroleague θέλει να ευχαριστήσει όλους τους οπαδούς για την υπομονή και την αφοσίωση τους σε μια τέτοια σεζόν, κάτω από αυτές τις περιστάσεις και ανυπομονεί να έρθει η μέρα που όλοι θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τα παιχνίδια από κοντά, σε γήπεδα σε όλη την Ευρώπη.

Με στόχο να φέρουμε το Final 4 στους οπαδούς στα σπίτια τους, η Euroleague θα ανακοινώσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες μια σειρά από πρωτοποριακά projects και περιεχόμενο που θα επικεντρώνεται στις ψηφιακές πλατφόρμες, για να δώσουμε στους οπαδούς μας αποκλειστικό περιεχόμενο από τα παρασκήνια, με στόχο να βάλουμε τους οπαδούς πιο κοντά από ποτέ στους παίκτες και τις ομάδες, κατά την διάρκεια των πιο σημαντικών στιγμών στο Final 4».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κολοσσός – Λαύριο 84-88

Οι «Μεταλλωρύχοι» είχαν τον έλεγχο στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά οι γηπεδ…