Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Έτσι διοργανώνονται τα κορονοπάρτι εν μέσω πανδημίας

Έτσι διοργανώνονται τα κορονοπάρτι εν μέσω πανδημίας

f0efbb2f961f8f0a23e0b84eb4143d1c XL

Τα κορονοπάρτι στήνονται μέσα σε λίγες ώρες μέσω του διαδικτύου, και οι καλεσμένοι γνωρίζουν το που και το πότε θα συναντηθούν.

Ολοένα και αυξάνονται τα κορονοπάρτι που οργανώνονται, από νεαρά άτομα, εν μέσω του αυστηρού Lockdown και των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κoρονοϊού.

Πρόκειται για πάρτι με νεαρό κόσμο, όπου υπάρχει άφθονο αλκοόλ, δυνατή μουσική και όπως είναι φυσικό καμία απόσταση μεταξύ των ατόμων ή χρήση μάσκας.

Πρόκειται για κορονοπάρτι που στήνονται μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και από ιδιωτικές ομάδες μέσα σε λίγες ώρες με τους καλεσμένους να γνωρίζουν πού και πότε θα συναντηθούν.

Μάλιστα συχνά χρησιμοποιούνται λέξεις κωδικοί, προκειμένου να μην καταλάβουν όσοι διαβάζουν, ότι μιλούν για τη διοργάνωση κάποιου κρυφού πάρτι. Πολλά από αυτά ξεκινούν το πρωί και πάνε ως αργά το βράδυ ή ξεκινούν λίγο πριν την απαγόρευση στις 21:00 το βράδυ και κρατούν έως τις 05:00 τα ξημερώματα που γίνεται άρση της απαγόρευσης.

Τα ξέφρενα πάρτι διοργανώνονται σε σπίτια, βίλες, AirBnb, ξενοδοχεία και τα έχουν όλα: Δυνατή μουσική, άφθονο αλκοόλ και ακριβοπληρωμένους dj’s ενώ στην πόρτα υπάρχει ένας πορτιέρης-τσιλιαδόρος προκειμένου να ενημερώσει σε περίπτωση που αντιληφθεί αστυνομία.

Το MEGA αποκαλύπτει πώς στέλνονται οι ηλεκτρονικές προσκλήσεις σε όσους ο διοργανωτής έχει αποφασίσει να πάρουν μέρος στο κορονοπάρτι. Με ένα προσωπικό μήνυμα στο messenger γίνονται γνωστές οι πρώτες λεπτομέρειες.

Παρότι, η ΕΛΑΣ, έχει εντατικοποιήσει τους ελέγχους, ρίχνοντας πρόστιμα σε διοργανωτές και προσκεκλημένους, οι υπεύθυνοι δεν δείχνουν να πτοούνται και συνεχίζουν να διοργανώνουν πάρτι κανονικά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…