Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ ΕΟΚ: Ντέρμπι Βασιλακόπουλου-Χριστοδούλου για την προεδρία

ΕΟΚ: Ντέρμπι Βασιλακόπουλου-Χριστοδούλου για την προεδρία

fanis vasilakopoulos jpg

Η πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ που ορίστηκε από το Πρωτοδικείο συνεδρίασε πριν από λίγο, μέσω τηλεδιάσκεψης, όμως δεν κατέληξε σε κάποιον προσωρινό πρόεδρο λόγω ισοψηφίας και αναζητείται ένα ακόμα μέλος, που θα κρίνει το αποτέλεσμα.

Ο Φάνης Χριστοδούλου που είναι εκπρόσωπος της πλευράς του Παναγιώτη Φασούλα και κουμπάρος του, πήρε στις εκλογές της προσωρινής διοίκησης οκτώ ψήφους, όσες και ο Γιώργος Βασιλακόπουλος. “Λευκό” έριξαν ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος και ο πρόεδρος της ΕΣΚΑ, Γιάννης Αλεξόπουλος, ενώ απουσίαζε λόγω εμβολιασμού για τον κορωνοϊό ο Σάββας Λόρτος.

Η παραίτηση του Νίκου Φιλίππου από το ΔΣ, πριν από την έναρξη της συνεδρίασης, άφησε μια κενή θέση και έτσι δεν υπήρξε νικητής στις εκλογές. Ο αντικαταστάτης του Φιλίππου θα είναι ο Ιωάννης Καλαϊτζάκης, αλλά αν αρνηθεί θα αναλάβει ο Δημήτρης Ρόζης που υποστηρίζει την πλευρά του πρώην προέδρου της ΕΟΚ.

Η τηλεδιάσκεψη έχει διακοπεί και θα συνεχιστεί την Τρίτη, με τις παρατάξεις των Φασούλα και Λιόλιου να συνάπτουν μια άτυπη συμμαχία με σκοπό να μην επανεκλεγεί ο Γιώργος Βασιλακόπουλος και να γίνουν το συντομότερο οι εκλογές στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης,

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…