Κεντρική Basket League Basket League: «Ντέρμπι» στην Πυλαία, παίζει τη… ζωή της η Λάρισα

Basket League: «Ντέρμπι» στην Πυλαία, παίζει τη… ζωή της η Λάρισα

messologgi larisa scaled

Σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Basket League. ΠΑΟΚ και Περιστέρι θα κοντραριστούν στην Πυλαία, ο Προμηθέας φιλοξενεί το Μεσολόγγι, ενώ η Λάρισα θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή.

ΠΑΟΚ και Περιστέρι βρίσκονται στην πρώτη οχτάδα του πρωταθλήματος και αναζητούν ένα καλύτερο πλασάρισμα ενόψει των playoffs. Ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση από τότε, που ανέλαβε τα ηνία ο Άρης Λυκογιάννης, ενώ αντίθετα το Περιστέρι ψάχνεται ακόμη μετά τις συνεχόμενες αλλαγές προπονητών.

Πολύ κρίσιμο είναι το παιχνίδι στη Λάρισα μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Ηρακλή. Τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα για τη Λάρισα όσον αφορά την παραμονή της στην Basket League και θα κυνηγήσει μία μεγάλη νίκη, που θα της δώσει ανάσα και παράλληλα θα βάλει στα σχοινιά το Μεσολόγγι.

Η ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου βρίσκεται ακριβώς από πάνω από τη Λάρισα και έχει δύσκολο έργο απέναντι στον Προμηθέα. Η ομάδα της Πάτρας σταδιακά φτάνει στο επιθυμητό επίπεδο και με νίκη θα προσπεράσει την ΑΕΚ στον βαθμολογικό πίνακα.

Το πρόγραμμα της ημέρας:

ΠΑΟΚ – Περιστέρι (11/4, 17:00)
Λάρισα – Ηρακλής (11/4, 20:00)
Προμηθέας – Μεσολόγγι (11/4, 20:00)

v

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…