Κεντρική NBA Αντετοκούνμπο: «Πέρυσι ήμασταν 1οι, το Μαϊάμι 5ο και αυτοί πήγαν τελικούς» [vid]
NBA

Αντετοκούνμπο: «Πέρυσι ήμασταν 1οι, το Μαϊάμι 5ο και αυτοί πήγαν τελικούς» [vid]

giannis antetokounmpo bucks sixers

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε ακόμη μία εξαιρετική εμφάνιση και οδήγησε τους Μπακς στη νίκη επί των Σάρλοτ Χόρνετς. Ο ηγέτης των «ελαφιών» μίλησε για τον εκνευρισμό του με τον Ουάσινγκτον, αλλά και για την πορεία της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Προσωπικά θέλω να κερδίζω, είμαι νικητής, παίζω για να κερδίζω, αλλά όσο βλέπω ότι η ομάδα μου είναι σε καλή κατάσταση πνευματικά, χτίζει καλές συνήθειες και αμύνεται, παίζει καλά ο ένας για τον άλλον, είμαι χαρούμενος. Όσο τους βλέπω όλους να είναι σε καλό… μέρος και παίζουν καλά, εκτελούν το σχέδιο καλά, παίρνουν ριμπάουντ, μπορεί να κάνουμε όλα αυτά καλά και να χάσουμε το παιχνίδι, αλλά όσο είμαστε σε καλό σημείο πνευματικά, θα είναι δύσκολο να μας κερδίσουν.

Με νοιάζει να βλέπω στα πρόσωπα των συμπαικτών μου, στα μάτια τους και να βλέπω την φωτιά, θα ξέρω ότι είμαστε σε καλό σημείο. Δεν μου λέει τίποτα η βαθμολογία, πέρυσι ήμασταν πρώτοι με διαφορά και το Μαϊάμι ήταν έκτο και πήγαν στους Τελικούς. Ποτέ δεν ξέρεις πως θα πάει αυτό. Όσο έχουμε καλή κουλτούρα θα είμαστε σε πολύ καλό σημείο.

Ένιωσα ότι το έκανε επίτηδες. Δεν έχω δει το βίντεο, πως φαίνεται; Το πόδι του ήρθε με δύναμη. Νευρίασα γιατί ήταν επικίνδυνο, στο τέλος όμως παίζει σκληρά και το σέβομαι αυτό, αλλά θα αντιδράσω ειδικά αν νιώσω ότι το κάνεις επίτηδες.

Ναι είχαμε έξτρα κίνητρο. Μας είχαν κερδίσει δύο φορές, δεν θέλαμε να μας ‘σκουπίσουν’ , σίγουρα όλοι είχαμε έξτρα κίνητρο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…