Κεντρική NBA Αντετοκούνμπο: «Eλπίζω να έχουμε πάρει το μάθημα μας» [vid]
NBA

Αντετοκούνμπο: «Eλπίζω να έχουμε πάρει το μάθημα μας» [vid]

antetokounmpo4

Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ολοκλήρωσε το ματς με τους Σανς, καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα στο πόδι του. Μετά το ματς δέχθηκε καταιγισμό ερωτήσεων σχετικά με το θέμα, αλλά ο ίδιος εμφανίστηκε καθησυχαστικός. Ο ηγέτης των Μπακς σημείωσε ακόμη ότι ελπίζει να έχουν πάρει το μάθημα τους, όταν φτάσουν τα playoffs.

Αναλυτικά:

«Απλά έπαθα κράμπα, πρέπει να πιώ περισσότερα υγρά. Δεν έγινε κάτι άλλο. Ναι, είναι απελπιστικό, αλλά το ένιωθα. Έγινε ξανά. Εκείνη την ώρα δεν ξέρεις τι μπορεί να είναι. Πήρα υγρά που με βοήθησαν με την κράμπα, αλλά το παιχνίδι έμοιαζε με παιχνίδι playoffs, ήθελα να το τελειώσω, να είμαι ανταγωνιστικός.

Όλοι έκαναν καλές επιλογές στο τέλος, αλλά στο τέλος της ημέρας πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά ως ομάδα, αμυντικά. Η επίθεση μας ήταν καλή, πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά στην άμυνα. Δεν μου άρεσε που ήμουν εκτός, αλλά χάρηκα που είδα παίκτες να πετυχαίνουν μεγάλα σουτ.

Φέτος έχουμε κερδίσει μερικά κλειστά παιχνίδια, έχουμε χάσει μερικά, αλλά πιστεύω ότι έχουμε καλή ομάδα. Έχουμε έναν καλό γκαρντ, τον Τζρου, τον Κρις, εμένα, μπορούμε να εμφανίσουμε πολλά και διαφορετικά πρόσωπα.

Πρέπει να μπορούμε να εκτελούμε, να προστατεύουμε την μπάλα και να ξέρουμε τι μας κάνει. Πρέπει να ξέρουμε ακριβώς τι κάνουμε στο παρκέ. Πιστεύω ότι έχουμε σπουδαία ομάδα. Όταν η ώρα είναι η σωστή ελπίζω να έχουμε πάρει τα μαθήματα μας και να τα βγάλουμε στα playoffs. Νιώθω καλά τώρα. Θα πάω σπίτι, θα φάω, θα πάρω υγρά, θα ξεκουραστώ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…