Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Αφήνει θετικές εντυπώσεις στον Κολοσσό ο Λάμπρος Φρύδας (vid)

Αφήνει θετικές εντυπώσεις στον Κολοσσό ο Λάμπρος Φρύδας (vid)

frydas jpg

O Kολοσσός Ρόδου “κοιτάει” το μέλλον και αυτή την περίοδο “τσεκάρει” την περίπτωση του νεαρού, Λάμπρου Φρύδα, ο οποίος είναι γιος του πρώην προέδρου των Τρικάλων, Βαγγέλη Φρύδα. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο αθλητή (ύψος 1.96) ο οποίος αγωνίζεται στις θέσεις “1”-“2” με έφεση στο οργανωτικό κομμάτι αλλά και στο σκοράρισμα, όντας καλός χειριστής της μπάλας καθώς και καλός σουτέρ.

Ο νεαρός έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα της ανδρικής ομάδας του Κολοσσού και θα προπονείται μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Basket League. Μέχρι στιγμής αφήνει θετικές εντυπώσεις με την όλη αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει στις προπονήσεις. Οι προπονήσεις που πραγματοποιεί, γίνονται με την προοπτική να ενταχθεί επισήμως στο ρόστερ του Κολοσσού την νέα σεζόν (2021-22), εφόσον φυσικά και οι δύο πλευρές (αυτή του παίκτη και αυτή της ομάδας) μείνουν ικανοποιημένες από τα δεδομένα μιας πιθανής συμφωνίας.

Ο 19χρονος Φρύδας, που θεωρείται ένας νεαρός με σπουδαίες προοπτικές, πριν το ξεκίνημα της τρέχουσας σεζόν (2020-21) ανανέωσε την συνεργασία του με τους Ίκαρους Τρικάλων οι οποίοι αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Παλαιότερα, έχει περάσει από τους Δαναούς, τον Αίολο και από τον Άρη. Το 2017 αναδείχτηκε Πρωταθλητής Τρικάλων με την Παιδική ομάδα του Αιόλου και ακολούθησε η επιτυχία της κατάκτησης του Εφηβικού Πρωταθλήματος (2018) με τον Άρη.

Ηταν μέλος του ιστορικού συλλόγου της Θεσσαλονίκης, όταν το 2019 το Εφηβικό τμήμα του “Αυτοκράτορα” τερμάτισε στην τρίτη θέση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων ενώ να σημειωθεί πως ο Φρύδας κατέκτησε το σχολικό πρωτάθλημα με τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη και το 2019 συμμετείχε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, με τον Μαντουλίδη να τερματίζει στην πέμπτη θέση.

Δείτε πλάνα με παλαιότερες φάσεις στις οποίες πρωταγωνιστεί ο ταλαντούχος, Λάμπρος Φρύδας

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Κολοσσός – ΠΑΟΚ 95-79

Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε ακόμη μια σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Οι…