Κεντρική Διεθνή Βούκτσεβιτς: «Καλύτερη ακαδημία στην Ευρώπη της Ρεάλ, θέλει Σερβία ο Τρίσταν»

Βούκτσεβιτς: «Καλύτερη ακαδημία στην Ευρώπη της Ρεάλ, θέλει Σερβία ο Τρίσταν»

vukcevic real e1602443243841

Ο Τρίσταν Βούκτσεβιτς προ ημερών πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση με την πρώτη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μπέτις, γεννώντας προσδοκίες ότι θα βαδίσει στα χνάρια των άλλων μεγάλων ταλέντων της «Βασίλισσας». Ο πατέρας του και άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού, Ντούσαν, σε δηλώσεις του εκθείασε τις ακαδημίες των Μαδριλένων, χαρακτηρίζοντας τες τις καλύτερες στην Ευρώπη, ενώ αποκάλυψε ότι ο γιός του έχει προτιμήσει να αγωνιστεί για την Εθνική Σερβίας.

Αναλυτικά:

«Ο Τρίσταν είναι πραγματικά χαρούμενος που βρίσκεται στη Μαδρίτη. Πάνε τρία χρόνια που βρίσκεται εκεί. Γνωρίζω την πόλη επειδή έπαιξα εκεί… Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός στον κόσμο. Ένιωσα ευγνώμων όταν είχα την ευκαιρία να παίξω σε αυτή την ομάδα. Προφανώς, είμαι χαρούμενος για τον Τρίσταν. Ταξίδεψε στην Ισπανία σε ηλικία 15-16 ετών δίχως τον παραμικρό φόβο. Σε αυτή την ομάδα, πρέπει να έχεις νοοτροπία νικητή για να επιβιώσεις. Παράλληλα, μαθαίνεις πράγματα από σπουδαίους παίκτες όπως ο Γιουλ, ο Ρέγιες και ο Ταβάρες, είσαι μαζί τους όλες τις μέρες. Είναι σχολείο για τον Τρίσταν, σίγουρα. Έπαιξα κόντρα στον Φελίπε και τον μεγαλύτερο αδελφό του, Αλφόνσο.

Τώρα ο γιος μου είναι συμπαίκτης του! Με τη νοοτροπία του, βοηθάει τους νέους παίκτες όπως τον Τρίσταν. Είναι μεγάλος του μέντορας τώρα! Έκανε ένα μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην Μπέτις, έχει τις ευκαιρίες του να δείξει το ταλέντο του. Είναι νέος, χρειάζεται αυτοπεποίθηση και πολλή δουλειά. Να συνεχίσει να μαθαίνει. Είναι ένα έξυπνο παιδί, που ακούει τους μεγαλύτερούς του, μαθαίνει από αυτούς, είναι πολύ τυχερός που έχει στο πλευρό του αυτούς τους παίκτες. Γεννήθηκε στη Σιένα, έχει σερβικό διαβατήριο, έχει επιλέξει να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα μπάσκετ της Σερβίας. Η Ακαδημία της Ρεάλ είναι η καλύτερη στην Ευρώπη, ίσως και στον κόσμο. Είναι το καλύτερο μέρος για τον Τρίσταν ώστε να βελτιωθεί σαν παίκτης».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…