Κεντρική Elite League Τρίτωνας: “Σκοπός της εξουσιοδότησης μόνο η ψήφος όχι το Πρωτοδικείο”

Τρίτωνας: “Σκοπός της εξουσιοδότησης μόνο η ψήφος όχι το Πρωτοδικείο”

tritonas jpg

Ο Τρίτωνας εξέδωσε ανακοίνωση, αναφέροντας ότι η μοναδική εξουσιοδότηση που έχει δώσει αφορά την πρόθεση του σωματείου να αποκτήσει το νόμιμο δικαίωμά του, στο εκλέγειν αλλά και στο εκλέγεσθαι, σχετικά με τις προσεχείς εκλογές στην Ε.Ο.Κ.

Αναλυτικά :

«Το Δ.Σ. του συλλόγου μας αισθάνεται την υποχρέωση να ενημερώσει ότι η μοναδική εξουσιοδότηση που έχει δώσει αφορά την πρόθεση του σωματείου μας να αποκτήσει το νόμιμο δικαίωμά του, στο εκλέγειν αλλά και στο εκλέγεσθαι, σχετικά με τις προσεχείς εκλογές στην Ε.Ο.Κ.

Ρητά δηλώνουμε ότι με την εν λόγω εξουσιοδότηση δεν είχαμε καμία πρόθεση να συμμετάσχουμε σε οποιαδήποτε διαδικασία ορισμού προσωρινής διοίκησης από το Πρωτοδικείο στην Ε.Ο.Κ.
Ενημερώνουμε επίσης τον κόσμο του μπάσκετ ότι η διοίκηση του συλλόγου μας είχε καταθέσει ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΑ όλα τα απαραίτητα έγγραφα προς την ΓΓΑ με σκοπό την αναγνώριση του στις αρχές Σεπτεμβρίου 2020 (με τον αριθμό πρωτοκόλλου να είναι στη διάθεση όλων). Παρόλα αυτά μας ζητήθηκε να επαναλάβουμε τη διαδικασία και να θεωρηθούμε τελικά εκπρόθεσμοι ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΡΙΤΩΝ!
Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω, αποκλειστικός σκοπός της εξουσιοδότησης που δόθηκε από το σύλλογο μας ήταν η εξασφάλιση ψήφου αλλά και εκλογής και ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/play out

Το 2-1 έκανε ο Πανιώνιος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των play off/play out. Ο Πανιώνι…