Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Το σχέδιο του Βασιλακόπουλου για τις εκλογές τις ΕΟΚ

Το σχέδιο του Βασιλακόπουλου για τις εκλογές τις ΕΟΚ

Ήταν προγραμματισμένες για τις 28 Μάρτη, ωστόσο αναβλήθηκαν για τις 23 Μάη. Ο λόγος για τις εκλογές τις ΕΟΚ, οι οποίες σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Γιώργος Κογκαλίδης στον αέρα του Over FM 104,9 υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πάρουν νέα αναβολή.

Συγκεκριμένα, με βάση τα όσα είπε ο Γιώργος Κογκαλίδης, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος θέλει να παρατείνει τις εκλογές ακόμα παραπάνω. Συγκεκριμένα, θέλει να τις πάει για Σεπτέμβρη με την ελπίδα φυσικά να παρατείνει την προεδρία του όσο γίνεται παραπάνω, ή ακόμα και να μην γίνουν ποτέ.

Βέβαια, υπάρχει ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που θα παίξει ρόλο και καθορίζει τον Σεπτέμβρη ως μήνα κλειδί για τις εκλογές. Αυτός δεν είναι άλλος από το αν ο Ολυμπιακός θα αγωνίζεται του χρόνου στην Α1 ή στην Α2, με την παρουσία της συγκεκριμένης διοίκησης να είναι απαγορευτική με βάση τα όσα θεωρούν οι Ερυθρόλευκοι.

Φυσικά, ο επί 40 χρόνια πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης θέλει να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για να παραμείνει στην θέση του παρόλο που ο νόμος δεν του δίνει το δικαίωμα πλέον να είναι υποψήφιος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Ο Ηλίας του… 6ου χαμένου στόχου

Είχαμε γράψει πριν από λίγες ημέρες ότι ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αφήνει πίσω του καμένη γη. Πλ…