Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Το σχέδιο του Βασιλακόπουλου για τις εκλογές τις ΕΟΚ

Το σχέδιο του Βασιλακόπουλου για τις εκλογές τις ΕΟΚ

olympiacos vasilakopoulos

Ήταν προγραμματισμένες για τις 28 Μάρτη, ωστόσο αναβλήθηκαν για τις 23 Μάη. Ο λόγος για τις εκλογές τις ΕΟΚ, οι οποίες σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Γιώργος Κογκαλίδης στον αέρα του Over FM 104,9 υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πάρουν νέα αναβολή.

Συγκεκριμένα, με βάση τα όσα είπε ο Γιώργος Κογκαλίδης, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος θέλει να παρατείνει τις εκλογές ακόμα παραπάνω. Συγκεκριμένα, θέλει να τις πάει για Σεπτέμβρη με την ελπίδα φυσικά να παρατείνει την προεδρία του όσο γίνεται παραπάνω, ή ακόμα και να μην γίνουν ποτέ.

Βέβαια, υπάρχει ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που θα παίξει ρόλο και καθορίζει τον Σεπτέμβρη ως μήνα κλειδί για τις εκλογές. Αυτός δεν είναι άλλος από το αν ο Ολυμπιακός θα αγωνίζεται του χρόνου στην Α1 ή στην Α2, με την παρουσία της συγκεκριμένης διοίκησης να είναι απαγορευτική με βάση τα όσα θεωρούν οι Ερυθρόλευκοι.

Φυσικά, ο επί 40 χρόνια πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης θέλει να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για να παραμείνει στην θέση του παρόλο που ο νόμος δεν του δίνει το δικαίωμα πλέον να είναι υποψήφιος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Έτσι για αλλαγή πείτε μια φορά την αλήθεια κ. Λιόλιο

Ο Παναγιώτης Φασούλας πετάει εκ νέου το γάντι στον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο επικεφαλής του συνδυα…