Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Survivor Spoiler: Οι νικητές της δεύτερης ασυλίας, οι καυγάδες και ο υποψήφιος για αποχώρηση

Survivor Spoiler: Οι νικητές της δεύτερης ασυλίας, οι καυγάδες και ο υποψήφιος για αποχώρηση

survivor scaled

Στο χθεσινό(16/03) επεισόδιο του Survivor οι εντάσεις, οι ίντριγκες, και οι διαμάχες ανάμεσα στους παίκτες ήταν έντονες. Ο Κόρο στην κόκκινη ομάδα έχει πάρει μαζί του πολλούς από τους συμπαίκτες του και έχουν κάνει μια κλίκα ενάντια στον Τριαντάφυλλο και την Μαριάνθη.

Μάλιστα από την χθεσινή ψηφοφορία στην κόκκινη ομάδα η οποία έχασε την ασυλία, ο Τριαντάφυλλος βγήκε ο πρώτος προτεινόμενος, με συντριπτική διαφορά. Μάλιστα ήταν κάτι λογικό με βάση τα λεγόμενα και τις πράξεις των παικτών την τελευταία εβδομάδα.

Στο σημερινό(16/03) δεύτερο αγώνισμα ασυλίας η ομάδα που θα πάρει τη νίκη είναι και πάλι η μπλε. Με αυτόν τον τρόπο θα κάνουν το 2/2 με τους κόκκινους να πρέπει να ψηφίσουν ένα συμπαίκτη τους προκειμένου να αποχωρήσει. Αυτός δεν θα είναι άλλος από την Μαριάνθη η οποία είναι η δεύτερη… αγαπημένη της κλίκας του Κόρο και του Ασημακόπουλου.

Με αυτόν τον τρόπο θα μείνει ένα άτομο ακόμα που θα ψηφιστεί από την Νικολέτα η οποία έχει κερδίσει την ατομική ασυλία και για την ώρα παραμένει άγνωστο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…