Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Survivor Spoiler 9/3: Αυτοί κερδίζουν σήμερα τη δεύτερη ασυλία

Survivor Spoiler 9/3: Αυτοί κερδίζουν σήμερα τη δεύτερη ασυλία

survivor scaled

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor [8/3] τα πράγματα πήγαν ακριβώς όπως σας τα είχαμε αναφέρει. Οι κόκκινοι ήταν εκείνοι που κέρδισαν την ασυλία με 10-6, ενώ η Άννα Μαρία κέρδισε την ατομική ασυλία.

Οι μπλε, μέσα σε ένα τεταμένο κλίμα, πήγαν στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν τον πρώτο παίκτη για υποψήφιο προς αποχώρηση. Εκεί η κλίκα των τριών τα έβαλε με τον Πάνο Καλλίδη και η υπόλοιπη υπο-ομάδα εναντίον τους.

Τελικά έγινε η έκπληξη και ο Νίκος Μπάρτζης συγκεντρώνοντας πέντε ψήφους, βγήκε στον… τάκο και αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον, ποιον παίκτη θα δώσει η Άννα Μαρία. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα δώσει τον Τζέιμς που είναι φίλος της, αλλά αν σκεφτεί στρατηγικά, τότε ίσως επιλέξει γυναίκα και πιο συγκεκριμένα τη Χριστίνα Κεφάλα. Η νέα παίκτρια της μπλε ομάδας, μπορεί να μην πηγαίνει τόσο καλά στα αγωνίσματα, όμως πηγαίνει καλύτερα το τελευταίο διάστημα από την Ελευθερία. Έτσι αν τη ψηφίσει και βγει, οι τρεις γυναίκες που θα μείνουν στην ομάδα δεν θα μπορούν να ψηφιστούν μέχρι την ένωση, κάτι που σίγουρα την συμφέρει μετά τα τελευταία γεγονότα.

Ας πάμε όμως στα σημερινά. Θα βγει και άλλος υποψήφιος από τη μπλε ομάδα ή το βάρος πάει στους κόκκινους; Ο Τζέιμς μπορεί να αισθάνεται ήσυχος για αυτή την εβδομάδα, καθώς τη νίκη θα πάρουν οι μπλε! Ναι μπορεί το κλίμα να μυρίζει… μπαρούτι, όμως θα καταφέρουν να επικρατήσουν στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας και έτσι ο επόμενος υποψήφιος που φαινόταν να είναι ο «πρίγκιπας» αν έχαναν την ασυλία, δεν θα συμβεί.

Έτσι μετά τη σημερινή ήττα της κόκκινης ομάδας, οι υποψήφιοι θα είναι τέσσερις και αυτό γιατί θα αναγκαστούν οι κόκκινοι να ψηφίσουν ένα άτομο στη ψηφοφορία, αλλά και ο νικητής της ατομικής ασυλίας θα δώσει και εκείνος ακόμα ένα άτομο.

Με λίγα λόγια στο σημερινό συμβούλιο του νησιού θα δούμε και πάλι… χαμό!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…