Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Σεκιζκόκ: «Έχει μέγεθος και εξαιρετικούς παίκτες ο Παναθηναϊκός»

Σεκιζκόκ: «Έχει μέγεθος και εξαιρετικούς παίκτες ο Παναθηναϊκός»

3127976 1 jpg

Η Εφές χωρίς να ζοριστεί ιδιαίτερα πήρε το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό και παραμένει σε τροχιά πρόκρισης στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Ο άμεσος συνεργάτης του Ερτκίν Αταμάν, Γιακούμπ Σεκιζκόκ, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα χαρακτήρισε εξαιρετική ομάδα τον Παναθηναϊκό, εστιάζοντας στο μέγεθος παικτών όπως οι Χεζόνια και Παπαπέτρου.

Αναλυτικά:

«Αρχίσαμε το παιχνίδι όπως το περιμέναμε. Ο Παναθηναϊκός περιμέναμε ότι θα χρησιμοποιούσε αλλαγές στην άμυνα και εμείς προετοιμάσαμε την επίθεση γι αυτό. Στην αρχή εκτελέσαμε πολύ καλά. Είχαμε προβάδισμα 10 πόντων στο ημίχρονο. Μπορούσαμε να  ακόμα περισσότερο το τέμπο όχι μόνο στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα. Όμως ήμασταν κουρασμένοι και δεν είχαμε πολλή χρόνο να ξεκουραστούμε. 

Ελπίζουμε μετά από αυτό το παιχνίδι να έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε. Ο Παναθηναϊκός είναι εξαιρετική ομάδα, έχει τον Χεζόνια, τον Παπαπέτρου, έχει μέγεθος, έχουν εξαιρετικούς παίκτες στο isolation, έχουν σουτέρ αλλά θεωρώ ότι κάναμε εξαιρετική δουλειά. Όσοι ήρθαν από τον πάγκο σκόραραν και μας βοήθησαν να φτάσουμε σε νίκη με 20 πόντους».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Ζαλγκίρις ο Ντιμίτρι Ρίβερς

Στη Ζαλγκίρις ο Ρίβερς. Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντιμίτρι Ρίβερς γίνεται κάτοι…