Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Πρόταση για άνοιγμα καταστημάτων, καφέ κι εστιατορίων

Πρόταση για άνοιγμα καταστημάτων, καφέ κι εστιατορίων

Υπέρ του να ανοίξουν σχολεία και καταστήματα στις 16 Μαρτίου τάσσεται με δηλώσεις της η πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών, Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Παράλληλα, σε ερώτηση του Dnews αναφέρθηκε και στο φετινό Πάσχα.

«Να δούμε πως θα είμαστε από τις 16 Μαρτίου για να ξεκινήσουν τα σχολεία και τα καταστήματα να ανοίγουν». Παράλληλα, τόνισε ότι πρέπει να ανοίξουν καθώς «ανοίγει και ο καιρός, πρέπει να ανοίξει η εστίαση. Είναι καλύτερο ο κόσμος αντί να πηγαίνει να πίνει τον καφέ του στρυμωγμένα σε παγκάκια, να ανοίξουν τα καφέ να δουλέψουν και αυτοί οι άνθρωποι πάντα με αποστάσεις όμως και με έλεγχο».

Ταυτόχρονα, σε ερώτηση του δημοσιογράφου του Dnews Σωτήρη Μπέσκου για το πως θα είναι το φετινό Πάσχα, η κ. Παγώνη τόνισε «Τα πράγματα θέλουν κοινή λογική. Αν τώρα βρισκόμαστε σε αυτή τη φάση, και στόχο έχουν σχετική ανοσία με πάνω από 60% εμβολιασμού του πληθυσμού, που τη βλέπουμε για τέλος Ιουνίου, θα κάνουμε Πάσχα με μέτρα και αποστάσεις χωρίς συνωστισμό, όχι όμως όπως κάναμε πέρσι κλεισμένοι σε ένα σπίτι».

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ανθούσα: 24ώρες νεκρή μέσα στο σπίτι της, ούτε το γραφείο τελετών δεν μπορεί να φτάσει από τα χιόνια

Μια τραγική ιστορία εκτυλίσσεται στην Ανθούσα όπου μία ηλικιωμένη γυναίκα βρίσκεται νεκρή …