Κεντρική Ιωνικός Νίκαιας BC Πετρόπουλος: «Να βάλουμε δύσκολα στον Παναθηναϊκό»

Πετρόπουλος: «Να βάλουμε δύσκολα στον Παναθηναϊκό»

petropoulos ionikos mesologgi

Ο Ιωνικός φιλοξενείται αύριο από τον Παναθηναϊκό για την Basket League με τον Ανδρέα Πετρόπουλο να τονίζει ότι η από την μια δεν υπάρχει το «πρέπει» αλλά από την άλλη δεν θεωρούν χαμένο το παιχνίδι. Ο παίκτης της ομάδας της Νίκαιας τόνισε ότι θέλει να μπουν πιο ανταγωνιστικοί από τον πρώτο γύρο και να βάλουν δύσκολα στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

«Την προηγούμενη εβδομάδα χάσαμε από το Λαύριο Megabolt στην έδρα μας, σε ένα παιχνίδι που προσπαθήσαμε μέχρι τέλους να το πάρουμε, αλλά λυγίσαμε στις λεπτομέρειες. Σίγουρα, πάντως, θα θέλαμε να έχουμε συνολικά καλύτερη εικόνα, πέρα από το αν το ματς κρίθηκε στο ένα σουτ.

Τώρα έχουμε μπροστά μας το πιο δύσκολο παιχνίδι της σεζόν, αφού παίζουμε στην έδρα του πρωταθλητή Παναθηναϊκού. Αντίστοιχα, όμως, είναι κι ένα ματς που δεν θα έχουμε τόσο άγχος, όχι γιατί δεν πιστεύουμε στους εαυτούς μας ή το θεωρούμε χαμένο, αλλά γιατί δεν υπάρχει κάποιο “πρέπει” στο μυαλό μας.

Θέλουμε να δείξουμε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο, περισσότερο από αυτό του α’ γύρου και να βάλουμε δύσκολα στους αντιπάλους μας, διεκδικώντας ό,τι μας αναλογεί».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας BC

Δειτε επισης

Νέα εποχή για τον Ιωνικό Νίκαιας – Ξεκινάει από την ΕΣΚΑΝΑ

Ο Ιωνικός Νίκαιας γυρίζει σελίδα και θα ξεκινήσει από το «μηδέν» για να επιστρέψει εκεί πο…