Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Νέος συμπαίκτης για Παπανικολάου

Νέος συμπαίκτης για Παπανικολάου

aggelos papanikolaou

Υποψήφιος με τον συνδυασμό του Άγγελου Παπανικολάου στις εκλογές της ΕΟΚ θα είναι ο Σπύρος Μπακούλας. Σε δηλώσεις του για την υποψηφιότητα του τόνισε ότι η απόφαση του λήφθηκε με γνώμονα το συμφέρον του ελληνικού μπάσκετ.

Αναλυτικά:

«Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή καλωσορίζω το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και ταμία της ΕΣΚΑ, Σπύρο Μπακούλα. Έναν ακόμα «εργάτη» του αθηναϊκού και όχι μόνο, Μπάσκετ, έναν παράγοντα με αδαμάντινο χαρακτήρα. Σπύρο, καλώς όρισες…

Φίλες και φίλοι,

Θα ήθελα να ανακοινώσω με αίσθημα ευθύνης την υποψηφιότητά μου για τις επερχόμενες εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο πλευρό του υποψήφιου Προέδρου, Άγγελου Παπανικολάου. Έχοντας ως γνώμονα το συμφέρον του Ελληνικού Μπάσκετ. Έχοντας ως προτεραιότητα την περαιτέρω ανάπτυξη των σωματείων, των πρωταθλημάτων και των ακαδημιών.

Θα σταθώ δίπλα στον Ερασιτέχνη παράγοντα με όλες μου τις δυνάμεις, όπως άλλωστε το πράττω όλα αυτά τα χρόνια σταθερά και αταλάντευτα. Περισσότερα από 30 χρόνια ασχολούμαι ενεργά με το Μπάσκετ, πρώτα με τον Αστέρα Πολυγώνου και από το 2004 και ένθεν με τον ΑΟ Ζωγράφου.

Σπύρος Μπακούλας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Φασούλας: Με τον Γκάλη, τον Γιαννάκη, με τον «τίγρη»…

Ο Παναγιώτης Φασούλας «ενώνει» το (πραγματικό) μπάσκετ. Ο Βαγγέλης Λιόλιος επιχείρησε να κ…