Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Μπιτς: “Ο σεισμός στη Λάρισα, η 2η ευκαιρία για νίκη με Προμηθέα και τα δώρα γενεθλίων…”

Μπιτς: “Ο σεισμός στη Λάρισα, η 2η ευκαιρία για νίκη με Προμηθέα και τα δώρα γενεθλίων…”

beech paok
Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στο PAOK Sports Arena για έναν ακόμη αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας και ο Beau Beech επιστρέφει με ένα ακόμη #BeechBlog και μοιράζεται πολλά μαζί μας μέσα από το προσωπικό blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ. Ο σεισμός στη Λάρισα, το παιχνίδι με τον Προμηθέα και οι εκπλήξεις από Ελλάδα και Αμερική για τα γενέθλιά του… Διαβάστε και δείτε το συνοδευτικό βίντεο…

Ημέρα παιχνιδιού 16η,

Εναντίον του Προμηθέα Πάτρας 6/3/2021

Προερχόμαστε από μία δύσκολη εκτός έδρας νίκη στην παράταση την περασμένη εβδομάδα στη Λάρισα και έχουμε ένα ακόμη σκληρό τεστ αυτό το Σαββατοκύριακο με το εντός έδρας παιχνίδι εναντίον του Προμηθέα Πάτρας. Πριν αναφερθώ στο παιχνίδι αυτής της εβδομάδας, θα ήθελα να πω, ότι ελπίζω όλοι στη Λάρισα και τις γύρω περιοχές να είναι εντάξει μετά από αυτό τον ισχυρό σεισμό μεγέθους 6,2. Μερικά παιδιά από την ομάδα μας ένιωσαν λίγο τρόμο. Εγώ δεν ένιωσα τίποτα, ή τουλάχιστον δεν θυμάμαι να σκέφτομαι ότι «η γη κλονίζεται».

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Προμηθέα Πάτρας. Τους αντιμετωπίσαμε στους ημιτελικούς του κυπέλλου και χάσαμε στην παράταση. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος. Η άμυνας μας ήταν αυτό που μας κράτησε στο παιχνίδι καθώς δεν παίξαμε πολύ καλά στην επίθεση. Κι αυτό οφείλεται στην άμυνα των αντιπάλων. Γνωρίζουμε τι πρόκειται να κάνουν, αλλά και αυτοί ξέρουν τι πρόκειται να κάνουμε αφού παίξαμε μόλις πριν από 3,5 εβδομάδες. Είναι μια πολύ ταλαντούχα ομάδα και αν θέλουμε ξανά μια ευκαιρία να κερδίσουμε, πρέπει να παίξουμε άμυνα όπως κάναμε την τελευταία φορά. Θα πρέπει να είναι ένα διασκεδαστικό και ανταγωνιστικό παιχνίδι. Μακάρι να ήσασταν όλοι εδώ μαζί μας.

Όσο για την εβδομάδα που προηγήθηκε και ότι συνέβη εκτός γηπέδου, γύρισα πλέον στα 27! Νομίζω ότι έχω και μερικές γκρίζες τρίχες πλέον, αλλά θα αφήσω τη φίλη μου να δει αν αυτό ισχύει όταν φτάνω πίσω στην Αμερική. Ένας συμπαίκτης μου είχε επίσης τα γενέθλιά του την ίδια μέρα, συμπτωματικά, ο Αναγνώστης Παπασάβογλου, που έγινε 19. Νέα παιδιά…

bday cake

Ως ομάδα είχαμε ρεπό εκείνη την ημέρα, οπότε ήταν μια καλή ευκαιρία να μιλήσω με φίλους και την οικογένειά μου μέσω του FaceTime! Η ομάδα μας είχε από μία τούρτα γενεθλίων την επόμενη μέρα στην προπόνηση.

Πήρα ένα υπέροχο δώρο γενεθλίων από τη φίλη μου Emma, επίσης εκείνη την ημέρα! Κάτι που έφερε ένα δάκρυ στα μάτια μου! Η Emma οργάνωσε όλους τους φίλους και την οικογένειά μου ώστε να της στείλουν ένα βίντεο με αυτά που μου εύχονται για χρόνια πολλά! Ήταν τόσο γλυκό και τέλειο, καθώς δεν έχω δει κανέναν από τους ανθρώπους μου από τον Αύγουστο! Ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα ποτέ να ζητήσω!

Αν θέλετε να το δείτε εδώ είναι ο σύνδεσμος για αυτό! Ίσως να μην τα καταλαβαίνετε όλα, αλλά ήταν υπέροχη ιδέα και μου άρεσε κάθε λεπτό!

https://youtu.be/g7exWgMAuZY

Εμείς θα τα πούμε την επόμενη εβδομάδα…

#BeechBlog

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…