Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Μπιτς: Ο πολύ δύσκολος αγώνας με την ΑΕΚ και ο ένας χρόνος με COVID-19

Μπιτς: Ο πολύ δύσκολος αγώνας με την ΑΕΚ και ο ένας χρόνος με COVID-19

O ΠΑΟΚ μετά την μεγάλη νίκη του επί του Προμηθέα την περασμένη εβδομάδα φιλοξενεί αύριο την ΑΕΚ σε ακόμα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σύμφωνα με τον Μπο Μπιτς. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ τόνισε ότι θα είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι, στο οποίο ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να περιορίσει όσο γίνεται τα λάθη του.

Αναλυτικά:

Αγώνας 17ος, εναντίον της ΑΕΚ 13/3/2021

Προερχόμαστε από μία μεγάλη νίκη την προηγούμενη εβδομάδα εναντίον του Προμηθέα Πάτρας και έχουμε έναν ακόμη εντός έδρας αγώνα αυτήν την εβδομάδα εναντίον ενός άλλου δυνατού αντιπάλου, της ΑΕΚ. Είναι μία πολύ ταλαντούχα και έμπειρη ομάδα και παίζουν καλά μαζί ως ομάδα!

Παίζουν καλή άμυνα και πιέζουν πολύ, για αυτό και θα πρέπει να φροντίσουμε την μπάλα, να περιορίσουμε τα λάθη μας και στην επίθεση να εκτελέσουμε το σχέδιο παιχνιδιού μας σε υψηλό επίπεδο, για να μας δώσει μια καλή ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι!

Θα πρέπει να είναι ένα ενδιαφέρον και ανταγωνιστικό παιχνίδι στο PAOK Sports Arena. Θα ήθελα πολύ να ήταν και οι φίλαθλοί μας στο γήπεδο για να μας υποστηρίξουν. Και ξέρω πολύ καλά ότι θα ήταν όλοι εκεί εάν μπορούσαν.

#Covid1YearAnniversary

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Χατζόπουλος: Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με μεγάλο brand name, πρέπει να παίζει στην Ευρώπη»

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος, μίλησε στο κρατικό κανάλι για την αύξηση μετ…